0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 14.

Készletakcióval készül a Dorker a Bábolnai Gazdanapokra

A több mint 20 márka, többek között a Same Deutz - Fahr vagy a Pronar forgalmazójaként a Dorker Kft. évek óta aktív résztvevője a Bábolnai Gazdanapoknak. Idén is felkészült munkatársaik várják az érdeklődőket 2023. szeptember 7–9. között.

A Dorker Kft. 1992-ben alakult, 100%-ban magyar, családi vállalkozás, amelynek fő profilja a mezőgazdasági gépalkatrészek forgalmazása volt egészen 2011-ig, mikortól cégük a Same Deutz – Fahr hivatalos forgalmazójává vált. Emellett termékkínálatuk több, mint 20 márkát foglal magába: erő- és munkagép területén a Pronar, Hardi, Agrion, Tehnos, Meprozet, Locust, LandStal termékeit forgalmaznak a hazai piacon. Az erő- és munkagépek területén folyamatosan bővítik választékunkat, versenyképes kínálatot biztosítva a mezőgazdaságban dolgozók számára.

Az évek folyamán széles kis- és nagykereskedelmi hálózatot építettek ki az országban, azzal a céllal, hogy országos szinten elérhetőek legyenek a vásárlóknak.

Mára 8 telephelyen várják a gazdákat, ahol alkatrész, munkagép értékesítés és teljeskörű szervizszolgáltatás működik.

A Bábolnai Gazdanapok keretein belül a Dorker Kft. standján megtalálhatók lesznek a méltán híres Deutz-Fahr erőgépek, Pronar pótkocsik és zöldsor gépek, Hardi permetezők, valamint további munkagépek széles kínálata. A kiállítás során a helyszínen Pronar készletakcióval készülnek!

Jöjjön el Bábolnára és látogasson meg Ön is a Dorker Kft. standját!

Forrás: magyarmezogazdasag.hu