0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 24.

A nemzetközi együttműködést ösztönzi a kiállítás

Ismét megrendezik Franciaország első számú növénytermesztési és kereskedelmi kiállítását és vásárát: a SIVAL 2024. január 16–18. között várja a látogatókat.

Az immár 37. alkalommal sorra kerülő szakkiállítás rengeteg új terméket és szolgáltatást mutat be, valamint számos előadást és oktatási programot kínál.

A hagyományokhoz híven az eseménynek az Angers városában található Parc des Expositions kongresszusi központ ad otthont. Tavaly 703 hazai és külföldi kiállítót és mintegy 25 000 szakmai látogatót vonzott Franciaország ikonikus kiállítása.

A januári kiállítást a szervezők A növénytermesztés jövője itt kezdődik mottóval hirdették meg, mivel szerintük a jövőt egyre inkább a nemzetközi együttműködés fogja jellemezni, amely új lehetőségeket nyit majd meg, valamint a tudásmegosztást és a tanulást is ösztönzi. A kiállítás szervezői partnerségi megállapodást kötöttek a szenegáli kertészeti közösséggel, és a jövő évi rendezvényen nyilvánosságra hozzák a SIVAL szenegáli bemutatójának a helyszínét és időpontját. A 2024-es kiállítás azért is különleges lesz, mert az iparág képviselőiből álló nagy létszámú küldöttséget fogadnak majd Quebecből.

A 2024-es SIVAL az éghajlatváltozásra fókuszál, számos előadást és konferenciát tartanak a témában.

A kiállításról bővebb információ az esemény hivatalos honlapján (www.sival-angers.com) olvasható.

Forrás: Kertészet és Szőlészet/sival-angers.com