0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 25.

A gazdászok körében is népszerű az új Amarok

A Bábolnai Gazdanapok megnyitó ünnepségén a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok különdíját a Porsche Hungária csapata vehette át. A gazdatalálkozón egy off-road-pálya kialakításával a Volkswagen új pickupjának a kipróbálására is lehetőséget biztosítottak.

 

Fotó: Gábor László

Az új Amarokot azoknak alkották meg, akik számára fontos, hogy egy járművel ne csak egyik helyről a másikra jussanak el. Az új Amarok maga a négykerekű sokoldalúság. Modern fedélzeti technológiájának köszönhetően szuverén módon teljesíti a kihívásokat.

A bivalyerős jármű bármilyen időjárási körülmények között szinte minden talajon megállja a helyét.

Új, egyedülálló dizájnja mindenhol vonzza a tekinteteket. A Volkswagen Haszonjárművek új Amarok modellje még kényelmesebbé teszi a munkát – legalábbis mindent, ami a mobilitással és a szállítással kapcsolatos. Az új Amarok ugyanis az alap- és az extra felszereltségben is első osztályú kényelmet kínál az intelligens infotainment rendszer és modern vezetői asszisztensrendszerek segítségével, mégpedig az elődjénél sokkal nagyobb mértékben.

Bábolnai Gazdanapok látogatói körében is népszerű volt az új pickup. A Porsche Hungária munkatársainak beszámolója szerint 10-ből 8 érdeklődő valódi munkára használná a járművet. A gazdák körében méltán népszerű négy ajtós, platós elrendezésű terepjárók szegmenségen az elérhető termékek száma csökkent. Így az új Amarok széles felszereltségi kínálata révén, amely a valódi platós munkagéptől a prémium felszereltségig terjed, komoly piaci előnyre tehet szert.

A bábolnai off-road-pályán a Volkswagen új pickupját kipróbálók mindegyike nagyon elégedet volt az Amarok minőségével, teljesítményével és terepjáró képességével. Külön kiemelték, hogy az utastér kategóriája egyik legtágasabbja, így valóban személyautós kényelemben lehet a családot vagy a munkatársakat szállítani.

A Bábolnai Gazdanapok megnyitó ünnepségén a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok különdíját a Porsche Hungária csapata vehette át.
Forrás: magyarmezogazdasag.hu