0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 23.

Szakmai nap Hevesgép Kft.-nél

A Hevesgép Kft.és a Wernher Maschinenbau Kft. meghívja Önöket egy szakmai napra, ahol első kézből ismerhetik meg termékeinket, betekintést nyerhetnek a hevesi gyártelep működésébe, illetve információkat kaphatnak az aktuális pályázati lehetőségekről.

Érdeklődő gazdálkodók, döntéshozók jelentkezését várjuk.

  • Időpont: 2023.10.06.
  • Helyszín: 3360. Heves, Munkácsy u. 4.
  • Vendégek fogadása 8 órától, programok 9 órától kezdődnek:

Köszöntés, cégcsoport bemutatása, pályázati lehetőségek, gyárbejárás, termékbemutatók. Gabonaszárító-tisztító-tároló telep helyszíni látogatása.

A program után 13 órától ebéd.

A Hevesgép Kft. hazai piacon meghatározó szereplő a gabonatechnológiai gépek vonatkozásban. Hazai gyártóként számos referenciával rendelkeznek szárító, tisztító és tároló telepek vonatkozásában.

A betakarítás utáni ömlesztett szemestermények még biológiailag élő szervezetek, így a hosszútávú minőség megőrzéséhez elengedhetetlen a pontos agronómiai háttér ismerete. Mivel összetett technológiáról van szó fontos, hogy a beruházást tervező gazdálkodó tisztába legyen a kiválasztott gépesített technológia működésével, minőségével.

A fent leírtakkal összhangban, a Hevesgép Kft. szakmai napot szervez, melynek célja a tájékoztatás, ismeretterjesztés. Az érdeklődő gazdálkodóknak lehetőségük lesz betekintést nyerni a hevesgépes gabonatechnológiai termékek gyártásába. A gyártelepi látogatáson kívül sor kerül még egy közelben működő szárítótelep helyszíni bejárására, ahol a telepített technológiát első kézből vehetik szemügyre a résztvevők. A komoly érdeklődőknek egész nap lehetőségük lesz kereskedő és műszaki szakembereinkkel konzultálni, hogy megoldást találjanak a számukra optimális beruházásra, illetve tájékozódhatnak az aktuális pályázati lehetőségekről.

A szakmai napon a Wernher Maschinenbau Kft. talajmegmunkáló gépeivel is megismerkedhetnek, mely esetében szintén sor kerül szántóföldi bemutatóra.

A rendezvény korlátozott számban, előzetes regisztrációval látogatható. Jelentkezés határideje: 2023.09.22.

Regisztrálni az alábbi elérhetőségeken lehetséges:
Nagypál György 36 30 8847754
kereskedelem@hevesgep.hu

(x)

Forrás: Hevesgép Kft.