0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2023. szeptember 26.

Közel a határidő, de még lehet jelentkezni a Biofach közösségi standjára

Szeptember 20-g jelentkezhet az Agrármarketing Centrumnál, aki a februári Biofach magyar közösségi standján szeretne kiállítani. A vásár részvételi szabályzata értelmében csak biotermékkel lehet megjelenni.

Aki a bio-üzletágban bármilyen szinten is érdekelt, az már megszokhatta az elmúlt 34 év alatt, hogy februárban Nürnbergben, a Biofach kiállításon találkozik egymással a biotermékek teljes spektrumának kereslete és kínálata (valójában két kiállítás zajlik ilyenkor közös helyszínen, az évek során a bioélelmiszer-biznisz világtalálkozójává vált Biofach, illetve a natúrkozmetikumokra szakosodott Vivaness, ez utóbbi lényegesen kisebb). A Covid-os éveket online eseményekkel és nyárra halasztott kiállítással vészelte át a szervező, de tavaly óta újra minden a megszokott rendben halad,

február 13–16. között tartja az eseményt a Messe Nürnberg.

Az AMC tájékoztatása szerint legutóbb 135 ország 36 ezer szakmai látogatója előtt 95 ország 2765 kiállítója mutatkozott be, és 150 konferencia zajlott több mint 7500 résztvevővel.

Az Agrármarketing Centrum szervezésében a 4A pavilonban található nemzeti standon lehet egységes arculati elemekkel felépített közösségi vagy egyéni kiállítóhelyet igényelni. A közösségi kiállítóknak árubemutatási és információs lehetőséget, közös tárgyalási felületet nyújt az AMC.

A vásár részvételi szabályzata értelmében valamennyi kiállított élelmiszerterméknek ökológiai termelésből vagy ökológiai állattenyésztésből (834/2007/EK és 889/2008/EK) kell származnia.
A jelentkezési határidő 2023. szeptember 20.
Forrás: magyarmezogazdasag.hu