0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Okos villanypásztorrendszer a HunorFarmtól

A KÁN Egyetemi Napokon a Hunor Farmtechnika is kitelepült okos villanypásztor-rendszerével, amely jelenleg a legjobb minőséget képviseli Magyarországon ebben a kategóriában.

A bármilyen villanypásztorral kompatibilis Hunor adapter minden mobilszolgáltatóval működtethető. Akkumulátoros és akár 230 Voltos rendszerekkel is vezérelhető, és lényegében az eszközzel és a hozzá tartozó telefonos applikációval távolról felügyelheti a villanypásztort. A rendszer méri az impulzusok erősségét és az akkumulátor töltöttségét. Hiba esetén az alkalmazás azonnali értesítést küld a felhasználó telefonjára, ahol megjeleníthetők a mért adatok. Az alkalmazás képes több felügyelet egyidejű kezelésére, ugyanakkor egy berendezést több felhasználó is kezelhet. 

A rendszer folyamatosan figyeli az akkumulátor töltöttségét, és figyelmeztetéseket küld a lemerülés előtt, így megelőzhetők az akkumulátor-problémák. Folyamatosan figyeli a kimenő impulzusok feszültségét, amivel megelőzhető, hogy a magas terhelést jelentő kerítés körüli növényzet csökkentse az akkumulátor élettartamát. Karbantartás, hibajavítás közben bárhonnan ki- és bekapcsolhatja villanypásztorát az alkalmazás segítségével. Emellett a rendszer azonnal értesítést küld arról, ha villanypásztort illetéktelenek elkezdenék szétszerelni! A telepítéshez nem szükséges szakember segítsége. Ráadásul a rendszerhez több hozzáférés is adható, akár családtagjainak vagy alkalmazottjainak, hogy ők is használhassák a távoli elérést! A rendszer állattartók és vadgazdálkodók számára egyaránt hasznos lehet.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu

Magazin ajánló: