0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 21.

FIERACAVALLI, 125 ÉVE TARTÓ SZENVEDÉLY

A 125. éve megrendezésre kerülő Fieracavalli, ez év november 9. és 12-e között a lovas sport fővárosává válik.

A  vásár  négy napja alatt fontos nemzetközi és olasz nemzeti versenyek fognak zajlani, mint  a Longines FEI World CupTM , a 125×125 Gran Premio Fieracavalli, az  Italian Champions Tour  döntő futamai és egyéb fontos versenyek, melyeket a FISE (Olasz Lovassport Szövetség) szervez tehetséges fiatal olasz sportolók számára.

A 2023. évi Fieracavalli , mely november 9-12. között kerül megrendezésre Veronában , az emberek és a lovak kapcsolatát választotta fő témájául mind a vásár  reklám kampányában,  mind abban az új projektben, mely az emberek és a lovak biztonságát kívánja hangsúlyozni, és nem utolsó sorban a nemzetközi versenyek alatt is.

Fieracavalli ünnepli ez évben a 125 éves fennállását több mint 2000 ló jelenlétével a vásár területén. A hirdetési kampányon, melynek szlogenje “szenvedély amely egyesít”, Toni Thorimbert – híres  fotóriporter és Art Director – fotóit láthatjuk. A Horse Safety  Loop nevű projektnek köszönhetően a vásár területét úgy képezték ki, hogy minél nagyobb biztonságot nyújtson mind a lovaknak mind a vásár látogatóinak.

A Fieracavalli fő eseményei ebben az évben is a  rangos nemzetközi és olasz nemzeti versenyek lesznek, mint  a Longines FEI World CupTM , a 125×125 Gran Premio Fieracavalli, az  Italian Champions Tour  döntő futamai és egyéb fontos versenyek, melyeket a FISE (Olasz Lovassport Szövetség) szervez tehetséges fiatal olasz sportolók számára.

(x)

 

 

Forrás: Veronai Vásár Magyarországi Képviselet