0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 16.

Elismerésben részesült a szegedi Déli-Farm Kft.

A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network Szeged szervezésében, a TOP 100 Gazdasági Konferencián vehettek át elismerést a cég ügyvezetői.

Október 12-én került megrendezésre Szegeden, a Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az Enterprise Europe Network Szeged szervezésében a TOP 100 Gazdasági Konferencia, melynek keretében kisvállalati kategóriában a Déli-Farm Kft. ügyvezetői, id. Palotás Sándor és ifj. Palotás Sándor díjat vehettek át Dr. Kőkuti Attilától, a kamara elnökétől.

(Fotó: Délmagyarország, CSMKIK)

Az eseményén a vállalkozói szférát érintő legfontosabb kérdések voltak terítéken, mint például a vármegye és az ország gazdasági kilátásai, a globalizáció, a hatékony vállalati kommunikáció, valamint a mesterséges intelligencia.

A cég ügyvezetői így nyilatkoztak a díjjal kapcsolatban:

„Az elismerés nem csak a vezetőség, hanem az összes munkatársunk eredménye.

Büszkék vagyunk arra, hogy egy olyan csapatot sikerült kialakítanunk, ahol mindenki elkötelezett, innovatív és kitartó.

Egyben szeretnénk köszönetet mondani partnereinknek, beszállítóinknak és ügyfeleinknek is, akik bizalmukkal és együttműködésükkel támogattak minket ezen az úton. A sikerek sosem egyéni teljesítmények eredménye, hanem a közösség egészének munkájának gyümölcse. Az elnyert díj nem csak az elismerés a múltbeli teljesítményekért, hanem egyben motiváció és felelősség a jövőbeni munkánkhoz.

Továbbra is azon leszünk, hogy a Déli-Farm Kft. neve garancia legyen a minőségre és megbízhatóságra.”

(Fotó: Délmagyarország, CSMKIK)
Forrás: Déli-Farm Kft. sajtóközlemény