0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 14.

Odisys: India a kapuban áll

Mondhatnánk, egyre közelebb van hozzánk India, de egy biztos, az Odisys Bt. által forgalmazott Solis traktorok révén évről-évre népszerűbb a távol-keleti ország a magyar gazdák körében.

Mondhatnánk, egyre közelebb van hozzánk India, de egy biztos, az Odisys Bt. által forgalmazott Solis traktorok révén évről-évre népszerűbb a távol-keleti ország a magyar gazdák körében. A kecskeméti cég az október közepén tartott álló és mozgó gépbemutatón megjelentek száma is jelezte, a cég által forgalmazott eszközök egyre nagyobb teret követelnek maguknak agráriumban.

Az elsősorban kis- és középvállalkozások, kertészetek, kommunális üzemek körében keresett Solis erőgépekkel az Odisys jó lóra tett. Mint Hernek Zoltán, a cég ügyvezetője elmondta, az

indiai gyár kapuján évente 160 ezer traktor gördül ki, azaz mintegy 3,5 percenként készül el egy eszköz. S, bár alacsony munkabérrel dolgozik a mintegy 9000 alkalmazott – egy szerelő átlagos havibére 1200 dollár –, a gyártó sokféle módon támogatja dolgozóit.

Mint elhangzott, az Odisys az elmúlt időszakban nem csak ügyfélszolgálatát, de szerviz hátterét is fejlesztette. Kiemelkedő, hogy a korábbi 3 év helyett 5 év, vagy 3000 munkaóra garanciát biztosít az erőgépekre. Ez különösen azoknak jelent hosszú távú biztosítékot, akik évente 150-200 órát dolgoznak.

Solis traktorok

A Solis traktorok 16-20-26 lóerős modelljei a maguk kategóriáiban szinte verhetetlenek. Sokszor nem nagy erőgépekre van szükség, s ott ezek sokoldalúan kihasználhatók. Ezt felismerve már több, mint 1500 darabot vásároltak a felhasználók, s ez a fordulékony, kezes eszköz a napelemes cégek körében kedvelt.

A legutóbbi nyílt nap óta, több új márka is megjelent kínálatukban. Így már több éve forgalmazzák a Goes quadokat, a BCS traktorokat vagy épp a Solis munkaeszközök. Az idei évben újdonságok sorát sorakoztatták fel, megérkezett a SOLIS traktorok új generációja.

A Stage V modellek mellett (Solis 75 és 90 Crdi Stage V, Solis 50 és 60 Stage V) a 16-26 lóerő kategóriában is több nóvummal bővült a gyártó kínálata.

A Solis 90-es széria a hazánkban oly népszerű erőgép kategóriában szeretné megvetni a lábát. A Solis 90 CRDi az egyszerűség, a megbízhatóság és a hatékonyság ideális kombinációját kínálja a mai gazdáknak, az egyik legmegbízhatóbb traktor a piacon, amely igazi munkagép, kész arra, hogy minden gazdálkodási kihívásnak eleget tegyen.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu

Magazin ajánló: