0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 14.

Gazdaságosabb megoldás az időjárási szélsőségek ellen

Az amerikai Cravo Equipment Ltd. új, ráadásul az eddigieknél olcsóbb megoldást kínál a szabadföldi dísznövények fagy, eső, harmat, jégeső, szél és hőség elleni védelmére.
Illusztráció

Az amerikai Cravo Equipment Ltd. új, ráadásul az eddigieknél olcsóbb megoldást kínál egyebek közt a cseresznye, a mag nélküli csemegeszőlő, a kivi, az alma, a bogyósgyümölcsök, valamint a szabadföldi dísznövények fagy, eső, harmat, jégeső, szél és hőség elleni védelmére.

Az Auto-Dry™ olyan növényekhez alkalmas, amelyek nem szorulnak hosszabb ideig fokozott védelemre, és olyan területekre, ahol nem kell nagyobb szél- vagy hóterheléssel számolni.

Az Auto-Dry rendszert a hálózaton kívül napelemekkel vagy generátorral is lehet működtetni. Kevesebb mint 3 kWh áramot használ naponta hektáronként. Könnyű összeszerelni a már meglévő ültetvény fölé is. Időjárás-érzé­kelőjének jeladására szükség esetén többhektáros területen is percek alatt behúzza a tartós, sűrű szövésű ponyvát. 10 hektár automatikus behúzása 16 kWh áramot igényel.

Forrás: Kertészet és Szőlészet/hortidaily.com

Szaklap, amelyben a cikk megjelent: