0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Maximális stabilitás a legmeredekebb ültetvényekben is a New Holland T4 traktorokkal

A 2023-as Agritechnicán számolt be a New Holland a T4 LP (Low Profile) traktorok újdonságairól.

Ezek az erőgépek ideális megoldást nyújtanak a dombvidéki/hegyvidéki területen dolgozó gazdáknak, gyümölcstermelőknek, kisállattartóknak, akik számára a kényelem és teljesítmény mellett egyformán szempont az alacsony súlypont jelentette stabilitás vagy a szűk helyeken folytatott munkavégzés.

Az 5 modellesre bővült traktorcsalád 75-120 LE tartományban kínál traktorokat a termelőknek, amelyeket egységesen 4 hengeres FPT F5C erőforrással látnak el. Az új gépkínálatban 120 LE-s a csúcsmodell, ugyanakkor átalakult a megjelenés, új LED lámpák, új integrált frontfüggesztés és TLT kialakítás várja a vásárlókat. A továbbfejlesztett elsőhíd 2500 kg-os teherbírásának köszönhetően a New Holland T4 LP traktorokkal akár első függesztett munkagépeket is üzemeltethetünk, míg a könnyű és gyors munkavégzést elől egy 2000 kg emelésére képes függesztőmű és 1000 fordulat/perc teljesítményű TLT segíti. A hátsó függesztőszerkezet 2900 kg-os emelési kapacitással dolgozik, az erőgépeket 4 pár, oldalra kihelyezett hidraulikacsatlakozással is rendelhetik.

A megújult New Holland T4 LP traktorok vásárlóinak a T4-es traktorcsalád olyan extráiról sem kell lemondaniuk, mint a síkpadlós VisionView™ fülke a szegmens legalacsonyabb 71 dB-es zajszintjével, vagy a növényvédelmi munkák során a gépkezelő egészségvédelme érdekében elengedhetetlen légszűrést biztosító BlueCab4 technológia.

Forrás: New Holland/AGROTEC Magyarország