0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Megújult New Holland hengeres bálázók: nagyobb étvágy, hosszabb élettartam

A hengeres bálázásban összegyűjtött több mint 40 év szakértelme adódik össze azokban a fejlesztésekben, amelyeket a New Holland standjánál ismertettek Hannoverben a Roll Baler 125 fixkamrás bálázó modellek kapcsán.
New Holland/AGROTEC Magyarország

A nagy teljesítményt, robusztus felépítést és alacsony üzemeltetési költségeket ötvöző, 125 és 135 cm-es bálák készítésére képes gépeknél, illetve azok csomagolásra alkalmas Combi modelljeinél az egyik újítását az akár 40%-kal hatékonyabb munkavégzést biztosító gyorsabb bálakamra ajtó nyitás jelenti.

New Holland/AGROTEC Magyarország

A sorból az olyan fejlesztéseket sem szabad kihagyni, mint a beadagoló és a bálakamra kitolt élettartamát biztosító még ellenállóbb alapanyagok és lánchajtások. A gépbe számos olyan finomítás is érkezett, amelyek megelőzik a termény- és porlerakódások kialakulását, lerövidítve a tisztításra, üzemben tartásra fordítandó időt. A terményáramlás javításához az 1,2 m széles, 10 mm-es fogakkal szerelt strapabíró Hardox rendfelszedő egy kaparóegységgel is kiegészült az anyagveszteség és a gép működtetéséhez szükséges energiaigény minimalizálásához.

New Holland/AGROTEC Magyarország
New Holland/AGROTEC Magyarország
New Holland/AGROTEC Magyarország
Forrás: New Holland/AGROTEC Magyarország

Magazin ajánló: