0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. február 25.

AXIÁL: bővített szervizkapacitás

Három helyszínen zajló nagyszabású ünnepségsorozat első állomása volt november 30-án Székesfehérvár, ahol az AXIÁL Kft. átadta új, 8 beállós szervizműhelyét.

A napokban a vállalat pécsi és szolnoki telephelyén is megnyitja új épületeit, így a három beruházásnak köszönhetően országosan több mint 20 ezer négyzetméterre bővített szervizkapacitás áll a gazdálkodók rendelkezésére.

(Fotó: AXIÁL)

2010 óta alig akadt olyan év az AXIÁL Kft. életében, hogy ne adott volna át egy teljesen új telephelyet, vagy ne fejlesztett volna tovább már meglévőket. Az infrastrukturális modernizálás iránti elkötelezettség jól mutatja, hogy a mezőgazdasági gépkereskedelem meghatározó szolgáltatója egyben olyan családi vállalkozás, ahol a tulajdonosok nagyon erős agrárgazdálkodói szemlélettel is rendelkeznek. A cégvezetés mezőgazdasági munkákból merített gyakorlati tapasztalatai beépülnek az AXIÁL fejlesztési stratégiájába, ennek részeként fejlődnek a telephelyek, az ügyfelek még jobb kiszolgálásáért.

„A változó klíma, az erodálódott talajszerkezet, a visszaszorult gyomirtószer-használat, a gabonapiac átalakulása sok más tényező mellett folyamatosan kihívásokat állít a jelenkor gazdálkodója elé. Már nem csinálhatunk mindent úgy, ahogy korábban – alkalmazkodnunk kell.

A gépipar nagyszerű, új technológiákkal reagál ezekre a változásokra, mely megoldásokat forgalmazóként természetesen elérhetővé tesszük ügyfeleink számára. A modern technológia üzemeltetése során az értékesítés utáni szolgáltatásainknak kiemelt szerepük van. Éppen ezért az idei év végén újabb három gépjavító műhelyt adunk át, melyekkel biztosítjuk azt, hogy a jövőben is a legmagasabb szinten szolgáljuk az egyre fejlettebb gépeket – nyilatkozta Harsányi Zsolt tulajdonos-ügyvezető.

(Fotó: AXIÁL)

Közös a beruházásokban, hogy áthajtásos rendszerűek, azaz az épületek mindkét oldalán, egymással szemben találhatók az ipari kapuk, ezzel is gyorsítva a gépek ki- és beállását. Mindegyik műhelyben 5 tonnás híddaru, sűrített levegős rendszer, füstgázelszívó-berendezés és 100 tonna kapacitású hidraulikus prés található. A felszerelés során professzionális Beta-eszközök és -szerszámok, valamint satupadok kerültek elhelyezésre.

Az 1995-ben megnyitott Fejér vármegyei központ az AXIÁL Kft. szervizüzletágával egyidős, helyileg egy jól megközelíthető 24 686 négyzetméteres telken található. Itt 1152 négyzetméteren irodák, raktárak, üzlethelyiségek, tárgyalók vannak, illetve 2006-ban kapott új szervizépületet a telephely; azaz 464 négyzetméteres műhelyterületen dolgozhattak eddig az AXIÁL regionális munkatársai.

Ezt a kapacitást bővíti 2023-ban az új, 8 beállós nagygépjavító műhely, mely a fejépülettel és a raktárral együtt 1500 négyzetméteres. Ezen kívül új, nyitott mosót is építettek.
(Fotó: AXIÁL)

Ördögh Róbert székesfehérvári ügyfélkapcsolati vezető úgy látja, hogy az eladott gépek számának növekedésével párhuzamosan együtt nőtt a gépekkel kapcsolatos szolgáltatási igény is. Hozzátette, arról sem szabad megfeledkezni, hogy az elmúlt 15-20 évben nagymértékben növekedtek a gépek fizikai méretei is. Éppen ezért a napi munkavégzésben nagy segítség lesz számukra az új műhely, mert több javítási munkának az ütemezését előre tudják hozni, a partnerekkel együttműködve.

Forrás: AXIÁL sajtóanyag