0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. február 25.

Cápák között: állati ötletek

Az RTL 2019-ben útnak indult üzleti show-műsora, a Cápák között több tucat hazai cég elindulását tette lehetővé az elmúlt években. A befektetők több olyan elképzelésnek is bizalmat szavaztak, amelyek célközönsége az állatok és az állattartók.

A kereskedelmi csatorna produkciója, a Cápák között óriási népszerűségnek örvend a 18-49-es korosztály körében, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy 2024. január 7-én indult el a műsor VI. évada. Úgy tűnik, a 2024-es év a hetesek jegyében telik a médiumnál: a Máté Krisztina produceri munkáját dicsérő tartalom idei epizódjaihoz – rekord számú – hét üzletember csatlakozott.

Az évek során sok vállalkozó szellemű ember állt már álmaival a cápák elé és jelentős számban kaptak lehetőséget – financiális támogatás és szaktanácsadás formájában egyaránt – arra, hogy valóra válthassák azokat.

A jelentkezők koncepcióinak kategorizálásánál nehéz egyértelmű határvonalakat húzni, lévén a jövő fogyasztói igényeit szeretnék kielégíteni a jelen innovátorai.

Az élelmiszerektől kezdve, az egészségügyi vívmányokon át, a szórakoztatásig nagyon széles spektrumon mozogtak, mozognak a tervek. Az állattartás szegmensében is többen meglátták a potenciált. Megérzéseik helyesnek bizonyultak: a befektetők  szinte mindegyikőjüknek bizalmat szavaztak.

PetWiseCare hiánypótló – állatfelügyeletet kínáló – szolgáltatása mellett, két olyan termék is feltűnt a képernyőn, amelyek a tudatos gazdákat és rajtuk keresztül szőrös kedvenceiket szerették volna megszólítani.

Állati ötletek a Cápák között

1. Wackaro®

Az V. évad egyik legnagyobb sikereként, az utolsó epizódban debütált Bán Beatrix és Varró Zoltán korszakalkotó terméke, a világ első lóápoló- és masszírozó készüléke: a Wackaro®.  Az eszköz története 2019 tavaszáig és egy különleges lóig nyúlik vissza. Zoltán, a tulajdonos duó férfi tagja – egyben az ötletgazda – felmenőinek köszönhetően, gyerekkorában kezdett el lovakkal foglalkozni.  Ez a szenvedély felnőttkoráig elkísérte – mind a magánéletében, mind a munkája terén –  lefektetve az alapjait későbbi üzleti sikereinek.

A Wackaro® ötletgazdája: Varró Zoltán/ Kép: www.wackaro.hu

Az ő lova az a 34 éves Dáma, akit történetünk elején – korából adódóan – különösképpen megviselt már a tél végi szőrváltás. Rajta szeretett volna tulajdonosa segíteni. Ez a szándék vezetett a termék alapgondolatának megszületéséhez. Lévén, a probléma széles körben érinti a lovas társadalom tagjait, a célcsoport adott volt, már csak a részletek kidolgozása és maga a megvalósítás volt hátra. Az alapító pár alaposan körüljárva a témát – állatorvosokkal és lótartókkal egyeztetve – összesen két évet töltött tervezéssel, fejlesztéssel mielőtt forgalmazni kezdte volna.

Az ergonomikus kialakítású Wackaro® új szintre emelte a lóápolást azzal, hogy sokkal többé vált, mint egy tisztító eszköz.
Kép: www.wackaro.hu

Mire jó a maszírozó?

A tölthető akkumulátorral felszerelt készülék masszírozó funkciót is ellát, amivel serkenti a vérkeringést és segít ellazítani a letapadt izmokat. Alkalmazása a lovak mentális állapotára is jótékony hatást gyakorol, azzal pedig, hogy a relaxációs kezelést maguk a gazdák végezhetik, a párosok közötti kapcsolatot is elmélyíti, bensőségesebbé teszi. A rendszeres edzésben tartott vagy aktívan versenyző hátasok estében szintén nagy segítséget nyújthat, ugyanis használata megkönnyítheti és felgyorsíthatja a regenerációs folyamatokat.

Forrás: www.wackaro.hu / petsup.hu

Magazin ajánló: