0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. május 25.

Nyolcadszor: Kiváló Üzleti Márka a Magyar Mezőgazdaság

Kiadónk újabb sikere! A kiváló magyar márkákat díjazó MagyarBrands Program Díjátadó gálarendezvényén a Magyar Mezőgazdaság immár nyolcadik alkalommal nyerte el a Kiváló Üzleti Márka díjat.

A kiváló magyar márkákat díjazó MagyarBrands Program minden tavasszal megrendezi Díjátadó gálarendezvényét, amelyen a hazai fogyasztói és üzleti márkák legjava veheti át a MagyarBrands Kiváló márka üvegdíjat több kategóriában is.

A tegnap este nagy sikerrel zajlott idei gálaesten több mint 70 hazai márka képviselője vehette át MagyarBrands üvegdíjakat kiváló fogyasztói márka, kiváló üzleti márka és innovatív márka kategóriában.

Magyar Mezőgazdaság

Milyenek a magyarok? – erre a kérdésre könnyedén választ adhat, aki részese lehetett tegnap este a kiváló hazai márkákat díjazó MagyarBrands program idei gálájának. Magyar Mezőgazdaság, Coop, Mizse, Ceres, Elzett, RS Bútor – csak néhány márkanév a díjazottak közül.

Kedvenc magyar márkáink termékeit, szolgáltatásait sokunk ismeri, fogyasztja, használja a mindennapokban. Jelenlétüket természetesnek vesszük, és kevésbé gondolunk rá, hogy ismert márkáink sikerei mögött mennyi ember mennyi szakmai munkája áll, tervezéstől, a gyártáson át, a kivitelezés irányításáig. A MagyarBrands program egyik küldetése, hogy ezeket az erőfeszítéseket ünnepelje, és ráirányítsa a figyelmet a legkiemelkedőbb hazai teljesítményekre.

Különleges divatkiállítás kísérte az idei MagyarBrands díjkiosztó gálát

A MagyarBrands Gála szervezői a kiemelkedő márkák ünneplésén túl igyekeztek ráirányítani a figyelmet társadalmi kérdésekre is. Az idei évben a fenntarthatóságra törekvés fontosságát hangsúlyozták a divat és az öltözködés kontextusában, egy különleges, egyestés divatkiállítás megszervezésével. A gálaesten kiállításra kerülő öltözékek mind-mind a fenntarthatóság szellemében születtek. A kiállításon szerepelt a Néprajzi Múzeum izgalmas újrahasznosítási projektje, amely papír QR-kód-szalagokból alkotott népviseleteket mutatott be. De ízelítőt kaptunk két fiatal magyar divattervező, a februárban zajlott budapesti Fashion Weeken is nagy sikerrel szereplő, új generációs alkotók munkáiból is: bemutatkozhatott Bárány Judit textiltervező és a CHOKASSY brand kollekciói is.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu