0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 14.

Új állattenyésztési kiállítással bővül a HUNGEXPO szakmai kínálata

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ területén idén, 2024. november 28-30. között kerül megrendezésre az ANImashEXPO.

A kiállítás célja, hogy az állattenyésztési, állatjóléti és állategészségügyi ágazat kiemelt szereplői egy kiállítási területen mutatkozhassanak be.

Az esemény küldetése, hogy támogassa és erősítse a szakmai együttműködést, az ötletcserét és a tudás áramlását, megteremtve ezzel a lehetőséget a gazdák és a szakemberek számára, hogy első kézből ismerjék meg a legfrissebb piaci trendeket és innovációkat.

A rendezvény eredete a 45 ezer fős szakmai látogatókra épülő AGROmashEXPO sikertörténetére vezethető vissza. A színvonalas és állandó teltházas szakkiállításra az ország minden pontjáról érkeznek szakemberek. Ezt a hagyományt folytatva az ANImashEXPO az állattenyésztés, állatjóléti és állategészségügy terén kíván üzleti lehetőséget teremteni. Összehozza a legkiválóbb szakembereket, vállalkozásokat és szervezeteket, hogy együtt járuljanak hozzá a terület fejlődéséhez.

Az új kiállítás az AGROmashEXPO tapasztalataiból és állandó teltházas sikertörténetéből meríti inspirációját, mégis, mint egyedülálló, független szakmai fórumként mutatkozik be!

AZ ANImashEXPO VÁLASZT AD A FELMERÜLŐ KÉRDÉSEKRE

A kiállítás középpontjában olyan kérdések állnak, mint például az ágazat versenyképességének növelése, a megújuló energiaforrások integrálása, valamint a legújabb trendek és innovációk bemutatása, mindezt a szakmai edukáció és a generációváltás szempontjából.

Fontos megjegyezni, hogy az élő állatok nem lesznek jelen a kiállításon. Ez a döntés elsősorban egészségügyi szempontokból született annak érdekében, hogy biztosítsuk a gazdák és állataik védelmét. Az esemény inkább a szakmai előadásokra, valamint az állategészségügy és állatjólét területén elérhető legújabb technológiák bemutatására fókuszál majd, amelyek új perspektívákat nyithatnak a gazdálkodók és az állatorvosok számára.

MIÉRT ÉRDEMES KIÁLLÍTANI AZ ANImashEXPON?

Az ANImashEXPO kiváló alkalom arra, hogy termékeivel és szolgáltatásaival a leginkább releváns látogatói csoportot célozzák meg, akik új kapcsolatok kialakítására és üzleti lehetőségek felkutatására érkeznek. Az általunk kínált szakmai programok kifejezetten azokat a látogatókat vonzzák, akik aktívan keresik a piaci újdonságokat és fejlesztéseket.

Részvétele lehetőséget biztosít arra, hogy közvetlen kapcsolatba lépjen az agráriparban tevékenykedő döntéshozókkal és szakemberekkel, ezzel erősítve üzleti kapcsolatait és piaci jelenlétét.

Szakkiállításunk egyedülálló lehetőséget kínál a piackutatásra és az iparági trendek feltérképezésére. Résztvevőink számára lehetőség nyílik a legfrissebb agráripiaci kihívások megismerésére és az ügyfelek igényeinek jobb megértésére, ami segíthet az üzleti stratégia kialakításában és a piaci pozíció megerősítésében.

A rendezvényen való részvétel kiemelt lehetőséget nyújt a brandépítésre és a piaci láthatóság növelésére az agrárszektorban. Az ANImashEXPO a legjobb fórum ahhoz, hogy növelje ismertségét és hírnevét a szektorban.

KIEMELT SZAKMAI PARTNEREINK ÉS PROGRAMJAIK

A rendezvény izgalmas és sokrétű szakmai programkínálattal várja a közönséget, amit öt kiemelt szakmai partnere – a Magyar Államkincstár, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, az Állatorvostudományi Egyetem, a Magyarországi Precíziós Állattartásért Egyesület, és a Magyar Állattenyésztők Szövetsége – támogatásával valósít meg. Továbbá az esemény társszervezője és megbízott szakmai tanácsadója Kovács-Igric Dominika, a Farmer Starter Kft. tulajdonosa.

Dr. Pajor Gábor, a Magyar Precíziós Állattartásért Egyesület elnöke,

Zászlós Tibor, a Magyar Állattenyésztők Szövetségének elnöke,

Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója

Dr. Gyuricza Csaba, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem rektora

Dr. Sótonyi Péter, az Állatorvostudományi Egyetem rektora

Detre Miklós, Magyar Államkincstár elnökhelyettese

SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLAT

Állatorvostudományi Egyetem:

Az Állatorvostudományi Egyetem minden kiállítási napra egy tematikus nagy konferenciát, valamint 17 mikrokonferenciát és 2 workshopot szervez. Ezek a programok az állategészségügy, takarmányozás és rovartenyésztés témaköreit érintik. A személyes konzultációk lehetőséget biztosítanak az Egyetem szakembereivel az aktuális kérdések megvitatására és a szakmai tapasztalatok cseréjére.

Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem:

Az ANImashEXPO-ra készülő programok között szerepel az Állattenyésztés és Agrárium mesterszinten című konferencia, amely aktuális kihívásokat, trendeket és eredményeket tárgyal a klímaváltozás kapcsán. Az előadások számos altémát érintenek, például az adatalapú döntéstámogató rendszerek használatát, valamint a rovaralapú fehérjék szerepét az állattakarmányozásban.

Magyar Államkincstár:

A Magyar Államkincstár számos, gazdákat és állattenyésztőket érintő témával készül az ANImashEXPO-ra. A témák között szerepelnek az állattenyésztési és állategészségügyi támogatások bemutatása, a Vidékfejlesztési Program keretében meghirdetett pályázati felhívások, valamint az általános változások a támogatási jogviszonyok terén.

Magyarországi Precíziós Állattartásért Egyesület:

Az ANImashEXPO-ra való programok megalkotásában a Magyarországi Precíziós Állattartásért Egyesület a hazai precíziós állattartásra koncentrál. Konferenciáik, szekcióik és workshopjaik közösen mutatják be a hazai gyakorlatban használt megoldásokat, és lehetőséget teremtenek a gyakorlati tapasztalatok megosztására a résztvevők között.

Magyar Állattenyésztők Szövetsége:

A Magyar Állattenyésztők Szövetsége a Nébih-hel, a MATE-val és az Állatorvostudományi Egyetemmel közösen szervez szakmai programokat az ANImashEXPO-n. Fő témáik között szerepelnek az állatjóléti támogatások, az állatszállítások, az antimikrobiális rezisztencia (AMR) és a fertőző betegségek kezelése.

JELENTKEZZEN ANIMASHEXPO KIÁLLÍTÓNAK!

Az ANImashEXPO kiállítói jelentkezése folyamatos, és a standok száma korlátozott, így érdemes minél előbb biztosítani a részvételt! Látogasson el weboldalunkra, és regisztráljon kiállítónak kedvezményes áron! Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hiszen május 31-ig még kedvezményesen lehet kiállítóként jelentkezni az eseményre!

További információkért és regisztrációért látogasson el weboldalunkra: www.animashexpo.hu

(x)

Forrás: HUNGEXPO