0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 16.

Új utakon a Monosem!

A Magyarországon már jól ismert márka hivatalos képviseletét 2024. júniusától a KITE Zrt. látja el.

Minden egyes vetőmagban rejlő potenciál kiaknázása innovatív agronómiai megoldásokkal a hatékony, fenntartható gazdálkodás érdekében, ez a küldetése a több mint 75 éves francia gyártónak, a Monosemnek.

Monosem

A Monosem vetéstechnológiai innovációi és a KITE Zrt. precíziós gazdálkodási rendszerének legújabb fejlesztései új perspektívákat nyitnak, új magaslatokba emelve a vetés definícióját.

A megbízhatóság, tartósság, stabil teljesítmény és a folyamatos technológiai újítások adják a bizalom alapját a Monosem gépek iránt. Legyen szó akár vetőgépekről, akár kultivátorokról, az intelligencia és sokoldalúság áll a Monosem berendezések középpontjában.

A fejlesztések újabb szintjének eléréséhez a John Deere segítette a Monosemet 2015-ben. amikor is a francia gyártó a Deere & Company család tagjává vált. Ez alatt a közel 10 év alatt számos új műszaki megoldást adaptáltak a precíziós vetés témakörbe, így születhetett meg a ValoTerra vetőgép is.

A több évtizedes szakmai tapasztalat, a precíziós gazdálkodás iránti elkötelezettség biztosítja, hogy a KITE Zrt. és a Monosem a jövőben közösen, új utakon, új lehetőségeket teremtsenek!

Monosem

Ez is érdekelheti:

Idén is izgalmas bemutatókkal várja a KITE a nagyszabású programra látogatókat

Forrás: KITE Zrt. közlemény

Magazin ajánló: