Back to top

Kertbarát Magazin

Hasznos és szórakoztató segítség a kertben

A Kertbarát Magazin a kert barátainak, hobbikertészeknek, a növényeket szerető fogyasztóknak szól. A kéthavonként megjelenő, 68 oldalas színes magazin témái a növényszerető, természetkedvelő olvasókhoz szólnak, hazai és külföldi kerteket, növénygyűjteményeket, növényeket, a növényvilág különlegességeit mutatják be. Kertkultúrát közvetít és tanít, ismert emberek és kevésbé ismert növénybarátok igényesen kialakított kertjeibe kalauzol el.

Bemutatjuk a kertépítés különös feladatait, egy-egy szép kert elkészülésének mozzanatait, beavatjuk olvasóinkat a virágkötészet kulisszatitkaiba, beszámolunk jelentősebb hazai és külföldi virágkötészeti rendezvényekről, a nagyközönségnek szóló kertészeti eseményekről.

Itthon elnevezésű rovatunkban rendszeresen visszatérő téma hazai botanikus kertek, arborétumok, növénygyűjtemények, történelmi kertek, kastélykertek bemutatása.

Minden lapszámunkban bemutatunk egy-egy, a hazai tájainkon nagy tömegben virító növényt. Az élőhelyük pontos megjelölésével természeti növénykincseink felkeresésére ösztönözzük olvasóinkat. A gyűjtők szabadidős elfoglaltságaihoz is lehetőséget kínálunk különféle növénygyűjtő klubok, és társaságok programjainak ismertetésével.

A környezet védelme, a környezetbarát kertművelés lehetőségei és módjai kiemelt helyet kapnak. Beavatjuk olvasókat az ökológiai szemléletű konyhakertészkedés gyakorlatába. Gasztronómiai rovatunkban a kerti termékek feldolgozásához, tartósításához adunk ötleteket. Az időszerű kerti munkákra képes írásokban hívjuk föl a figyelmet. A közösségi kertek, konyhakertek megjelenését is nyomon követjük, a legsikeresebbeket bemutatjuk. Sokak kedvelt és hasznos segítsége a kertben a minden lapszámban megjelenő holdnaptár.

A Kertnézőben mozgalom angolszász mintára, de hazai tartalommal szervezett magánkert-látogatásai kikapcsolódásnak is remek alkalmak. A jó példákon keresztül a kerttel kapcsolatos tudás gyarapítására nyílik lehetőség, ahol élő kapcsolat jön létre a kerttulajdonosok és a kertszerető közönség közt. Bensőséges hangulatú képes írásainkban az ország legkülönfélébb tájaira látogatunk el egy-egy kapuit megnyitó magánkertbe.

A lapban megjelenő valamennyi anyag saját készítésű, egyedi, kizárólag a Kertbarát Magazin számára készült. A kiváló minőségű, eredeti fotókkal bőven illusztrált magazin igényes olvasni- és látnivalót kínál.

Médiaajánlat

Kertbarát Magazin

A kéthavonként megjelenő, 68 oldalas színes magazin témái a növényszerető olvasókhoz szólnak, hazai és külföldi kerteket, a növényvilág különlegességeit mutatják be, ismert emberek és kevésbé ismert növénybarátok igényesen kialakított kertjeibe kalauzol el, hasznos ötleteket ad a kertkialakításhoz, kertátépítéshez.

A számítógépre mentett Médiaajánlat megtekintéséhez Adobe Acrobat Reader szükséges, melyet ide kattintva tölthet le.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.
Barsi Nóra
Hirdetésszervező
Mobil: +36 30 982-6369
Telefon: +36 1 470-0411
Fax: +36 1 470-0410
Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.
Dohány Árpád
Sales Manager
Mobil: +36 (70) 232 4231
Telefon: +36 (1) 470-0411

Munkatársaink

Dohány Árpád
Sales Manager
Mobil: +36 (70) 232 4231
Telefon: +36 (1) 470-0411
Végh György
Tervezőszerkesztő
Telefon: (1) 273-2295
Fax: (1) 273-2285
Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.
Sárközi Judit
A lap készítésében közreműködik
Cím: 1141 Budapest, Mirtusz u. 2.
Postacím: 1141 Budapest, Mirtusz u. 2.