Back to top

Kistermelők Lapja

Állattenyésztők gazdasági magazinja

Miként tudta megőrizni egy évszázadon át a lap népszerűségét? A magyarázat a történetében van. A történet pedig a valósághoz való folyamatos alakulásról szól. A lap elődjét 1903-ban alapították Baromfitenyésztés címen. Túlélve minden válságot, háborút, az 1970-es évekig az egyetlen fórum volt, ahol a baromfitartással kapcsolatos tudományos kutatások mellett a gyakorlati ismeretek is helyt kaptak. Később egy melléklettel bővítve nyúltenyésztési rovat is indult. Ezt követően felvállalta az egész háztáji termelést, s Kistenyésztők Lapja címen jutott el az olvasókhoz. A rendszerváltáskor, témakörét kibővítendő kapta a Kistermelők Lapja címet.

Ma már a termelés vertikumának kiépítéséhez nyújt segítséget a lap. Az állattenyésztés témakörén belül jelzi a világ élvonalába tartozó legmodernebb technológiákat, azokról bővebb információt szolgáltató honlapok elérhetőségeit, a fajtakísérletek eredményeit, a gyakorló állattenyésztők tapasztalatait. Igyekszik mindenhol a témához kapcsolódó közgazdasági vonatkozásokat is elemezni, hogy a gazdálkodó összevethesse saját tevékenységének eredményességét a hazai és nemzetközi színvonallal. Mivel sok termelőnek a feldolgozás és az értékesítés jelentheti a kitörési pontot, a lap témái között egyre inkább előtérbe kerülnek a helyi élelmiszer előállítás, a helyi marketing, s a regionális értékesítés témakörei.

Mind több olvasó érdeklődik a hobbi állattartás, vagy a társállattartás iránt. Három vonatkozásban tárgyalja a lap e témaköröket. Egyik az önellátást szolgáló kisállattartás, mint például a nyúl és a galamb tenyésztése, másik a kedvtelésből folytatott tevékenység mint a díszbaromfi tenyésztés, harmadik a társállatok, például kutya, macska, hüllők tenyésztése.

 

Rovatok:

  • Hírek, események
  • Újdonságok a nagyvilágból
  • Gazdálkodás
  • Állattenyésztés
  • Piac
  • Környezetvédelem
  • Hobbi
  • Apróhirdetés

A lap időközönként külön pénzügyi melléklettel, illetve az állattenyésztés eszközeit forgalmazó cégek katalógusaival jelenik meg.

Médiaajánlat

Kistermelők Lapja

A Kistermelők Lapja közérthetően juttatja el az állattenyésztőkhöz a legújabb tudományos, technikai, gazdasági ismereteket. Külön foglalkozik a helyi termékfeldolgozással, a saját termékek piacra juttatásával, annak marketingjével. E mellett szól a nyúl, a díszbaromfi, a galamb tenyésztéséről. Informálja a társállattartás növekvő táborát is.

A számítógépre mentett Médiaajánlat megtekintéséhez Adobe Acrobat Reader szükséges, melyet ide kattintva tölthet le.

Hirdetésfelvétel

Keresse hirdetésszervezőinket az alábbi elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel segítenek kidolgozni az Ön kommunikációs céljainak legjobban megfelelő ajánlatot.
Barsi Nóra
Hirdetésszervező
Mobil: +36 30 982-6369
Telefon: +36 1 470-0411
Fax: +36 1 470-0410
Postacím: 1591 Budapest, Pf. 294.
Dohány Árpád
Sales Manager
Mobil: +36 (70) 232 4231
Telefon: +36 (1) 470-0411

Munkatársaink

Dohány Árpád
Sales Manager
Mobil: +36 (70) 232 4231
Telefon: +36 (1) 470-0411
Halmos B. Ágnes
Főszerkesztő
Mobil: +36 30 924 2705
Telefon: +36 (1) 470-0411
Cím: 1141 Budapest, Mirtusz u. 2.