Pegazus


Tenyésztés, sport és háttér első kézből: Pegazus- a lovasok lapja

Előfizetek!

A Pegazus havonta szolgáltatja a híreket, beszámolókat és érdekességeket a lovassport iránt érdeklődőknek. Szakmai tartalma kielégíti a lovassport aktív résztvevőinek igényeit: a tenyésztésben, a sportban és a háttériparban tevékenykedők részére szolgáltat hasznos információkat.

Az olvasó betekintést nyerhet nem csupán a magyar, de a nemzetközi lovas világ eseményeibe is, hiszen a Pegazus az egyetlen lovas szaklap, amely a Nemzetközi Lovasszövetség (FEI) híreinek közlésére jogosult. A Pegazus minden hónapban foglalkozik az aktuális nemzetközi kérdésekkel, véleményekkel, trendekkel.

A lap egyik célja, hogy segítségül legyen azoknak a lovas szakembereknek, akik előremutató tevékenységükkel a magyar lovassport jövőjét írják. Szakmai újításokról, modern tézisekről és sikeres lovasemberek útmutatásáról olvashatnak a Pegazus hasábjáin. Helyet kapnak az újságban a hazai lovasélet nagyjai csak úgy, mint az inspirálóan eredményes fiataljai. A magazin a szakágak és a Magyar Lovassport Szövetség hivatalos csatornájaként mindig naprakész és hiteles infromációt közöl.

A Pegazus 5000 példányban, prémium minőségben, 68 oldalon jelenik meg minden hónapban, így a lovassport iránt elkötelezett szakmai olvasóközönség első számú folyóirata.