0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 2.

Önjárók – „mindenek felett!”

Az önjáró permetezőgépek alkalmazásának térhódítása elkerülhetetlen, hiszen - magas növénykultúrák esetén - egyértelműek a legszigorúbb előírásoknak is megfelelő önjáró permetezőgépek előnyei, a hatékonyság, magas területteljesítmény és környezetkímé...

BARGAM GRIMAC 3000

A BARGAM (korábban Gambetti Barre, 1971) immár 40 éve gyárt különböző mezőgazdasági gépeket Észak-Olaszországban. A vállalat legfőképp a permetezés technikára specializálódott, számos konstrukció a különböző európai igények alapján fejlődött ki. A mérnökség és a tervező részleg közvetlenül az összeszerelő üzem mellett működik, több üzemegységében modern gyártási technológiával és európai mércével nézve is rendezett, szabályozott és dokumentált módon zajlik a munka.. A BARGAM ma a világ egyik meghatározó permetezőgép gyártója, termékeik minőségét világszerte elismerik.

A Grimac 3000 egy igazi nagypályás. Minden dimenzióját tekintve egy nagy és erős gép, amely megtartja a Grimac család egyik alapvető tulajdonságát, a relatív alacsony öntömeget. A Grimac nem süllyed mélyre, összkerék hajtása, az MS11 hajtóművek és az elektronikus SRS rendszer lehetővé teszi, hogy a 175 lóerős 6-hengeres Iveco Diesel motorjával rendkívül jól mozogjon egy olyan táblában is, ahol felázott területek is vannak. 180 cm-es hasmagassággal rendelkezik, tartálya 3000 literes, szórókerete – igény szerint 18-24m – légzsákos.

GASPARDO URAGANO 3000

A GASPARDO MASCHIO cég a közelmúltban felvásárolta a permetezőgép gyártó FINOTTO-t.
A FINOTTO-gyár korábbi termékét az EUROFALCON E170 önjáró permetezőgépet az új tulajdonos teljes mértékben átdolgozta, korszerűsítette és URAGANO néven elsőként a 2012-ben megrendezésre kerülő Bolognai EIMA mezőgazdasági seregszemlén mutatta be.

A GASPARDO URAGANO önjáró permetezőgép nagyon sokoldalú és hatékony. A hidraulikus rendszerek segítségével végezhető nyomtávszélesség, a szórókeret és a vezetőfülke magasságának állíthatósága többféle konfigurációt tesz lehetővé.

A permetezőgép magas felépítményének köszönhetően kiválóan alkalmazható magas ültetvények esetében, mivel az URAGANO csuklós lábai közti szabad hasmagasság 295cm, a fokozatmentes hidraulikus nyomtávszélesség-állítás 170cm-305cm közötti tartományban lehetséges, miközben a vezetőfülkét a talajtól akár 2,63m magasságig is emelhetjük.

Paralelogramma és függőleges rendszerű szórókeret magasságállítás 0,6-3,2m között.

Az alacsony súlypont miatt nagyon stabilan dolgozik manőverezés közben is, tartálytérfogata 2×1500 liter.
A munkaszélesség – igény szerint – 18-28 m között választható.

Az INTERAT ZRT. önjáró permetezőgépek széles választékát forgalmazza, így egyedi igények és egyéb paraméterek egyeztetése ügyében keresse értékesítő kollégáinkat.

INTERAT ZRT.
www.interatzrt.hu

Forrás: