0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 14.

Jubilál a Magyar Borok Útja Rallye

Az idén, 20. alkalommal indul útjára a Magyar Borok Útja Rallye. Az autós túra mezőnye augusztus 28-30. között húsz pincészetet látogat meg a Mátrai, a Tokaji és az Egri Borvidéken. Az autós túra népszerűségét jelzi, hogy a 100 autóból álló mezőny in...

Megay Róbert Péter, a népszerű verseny szervezőbizottságának társelnöke a június 18-ai budapesti sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a jubileumi rali alkalmából Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter ezúttal is elvállalta fővédnöki szerepet, s várhatóan indulóként is ott lesz a versenyen.
A 20. Magyar Borok Útjának résztvevői közéleti személyiségek, neves üzletemberek, művészek, sportolók és újságírók évről évre nagy szolgálatot tesznek hazánknak, hiszen a médián keresztül hírt adnak az ország ismert szőlőtermő vidékeiről, borkultúrájáról, az út során látható idegenforgalmi nevezetességekről és arról a vállalkozói szellemről, amely jellemző Magyarországra. A rendezvény a borkultúra és a turisztikai látnivalók mellett a tudatos és biztonságos közlekedés népszerűsítésére is figyelmet fordít.
A 20. alkalommal elrajtoló verseny méltó megünneplése érdekében a szervezők az idén több meglepetéssel készülnek a rali két évtizedes múltja, és hagyományőrző szerepe előtt.

Forrás: