0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 24.

Csak természetesen

A Szent István Egyetem Kertészettudományi Karán Innováció a zöldség-gyümölcs termékpályán címmel rendezett konferenciát az Agrármarketing Centrum (AMC) Nonprofit Kft. és a FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács. A ...

 

Mind nagyobb kihívás a tudatos fogyasztók igényének kielégítése, mutatott rá Daróczi László, az AMC vezetője, fokozatosan nő a gyorsan elkészíthető, egészséges és magas beltartalmi értékű zöldségek és gyümölcsök kereslete. A félkész és készter mékek az „élelmiszeripar forradalmát” eredményezhetik a vendéglátásban is.

Az innovációra a termelésben is szükség van, hogy a kiváló minőségű magyar zöldség és gyümölcs versenyképes legyen. Aki nem fejleszt, lemarad, és aki lemarad, tönkremegy, mondta Ledó Ferenc, a FruitVeB elnöke. (…)

 

 

 

 

Forrás: