0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Biztos kezekben a Case IH

Az Agri CS Magyarország Kft. révén új forgalmazóhoz került a Case IH hazai kereskedelme. Augusztus elsejétől a nagyigmándi központú cég látja el a nagy múltú gépgyártó traktorainak, kombájnjainak, bálázóinak és teleszkópos rakodóinak képviseletét, amit újságírók előtt jelentettek be.

youtube://v/f3YjTLtWeU8

 

A sajtótájékoztatón résztvevő Harald Boitllehner, a CNH üzletág igazgatója elmondta, az elmúlt évben a nyugati traktorokból 1909-et értékesítettek, ebből 184 darab volt Case IH. Nyugat-Európában ennél nagyobb, 12 százalék a márka piaci jelenléte. Christian Garneyer, a cég marketing vezetője hozzátette, idén hozzák forgalomba a Magnum traktorok új sorozatát modernebb fülkével és a precíziós gazdálkodást támogató telematikai megoldásokkal. A Case IH másik újdonsága a Versum CVXDrive kompakt, prémium erőgép, amely a már ismert Maxxum és Luxxum sorozat közé illeszkedik.

Martin Rada, az Agrotec Group vezérigazgatója előadásában kiemelte, három országban – Csehország, Szlovákia és Magyarország –32 ismert márkát forgalmaznak. Négy szektorban vannak jelen: mezőgazdaság, építőipar, személy- és haszongépjármű. Az idén 29 éve alapított cég 1022 alkalmazottal – ebből hazánkban 270-en dolgoznak – tavaly 340 millió eurós árbevételt értek el.

„Jelenleg nagyigmándi központtal, valamint kocsordi, kaposvári és simontornyai területi központokkal várjuk partnereinket”

– magyarázta Szollinger János, az Agri CS Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatója. A szakember hozzátette, év végéig további négy telephelyet nyitnak, s a 2020 decemberéig lefedik az egész országot. Emellett az Agromax Gépkereskedelmi Kft-vel kötöttek megállapodást Pest és Nógrád megyékben, akik aldílerként értékesítik a Case IH gépeket illetve ellátják az alkatrész ellátást és a szervizelést.

Még ebben az évben tervezik, hogy felveszik minden hazai Case IH tulajdonossal a kapcsolatot, hogy biztosítani tudják a folyamatos és zökkenőmentes alkatrész kiszolgálást, szervizszolgáltatást.

Egy erőgép önmagában nem teljes, így prémium munkagépek – Bednar, Pöttinger, ZDT és Sky – forgalmazását is felvállalták.

A Békés megyében gazdálkodó Rigli Kft. ügyvezetője, Szebegyinszki Georgina vezérgépe nem véletlenül egy 420 lóerős Steiger a Case IH-tól. Az ezer hektáron gazdálkodó cég letette a voksát a precíziós gazdálkodás mellett – amitől elsősorban a költségtakarékosságot várják – s ehhez kiváló gépre leltek a Case IH márkában.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu