0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 28.

Együttműködés a még nagyobb hatékonyságért!

Együttműködési megállapodást kötött a Net Média Zrt. – a legolvasottabb online gazdasági újság, a Portfolio.hu és az agrarszektor.hu portálok üzemeltetője – és a Magyar Mezőgazdaság Kft. a hazai legnagyobb agrármédia cég, a Magyar Mezőgazdaság piacvezető agrárgazdasági hetilap kiadója és a magyarmezogazdasag.hu agrárhírportál üzemeltetője.

A megállapodás létrejöttét több éves sikeres közös munka, valamint kölcsönös, pozitív tapasztalat előzte meg, hiszen a két cég eddig is rendszeresen és hatékonyan működött együtt, támogatták egymást a piacon.

A megállapodás keretében a cégek még magasabb szintre emelik együttműködésüket, melynek legfontosabb célja, hogy a piac szereplői számára hiteles és hasznos szolgáltatásokat biztosítsanak felületeiken, nyomtatott szaklapjaikban, online hírportáljaikon és rendezvényeiken.

Kölcsönösen támogatják egymást az Agrárium 2020, a Nyugat-magyaroroszági Agrárfórum 2020 és az Agrárszektor Konferencia 2020 rendezvények kapcsán, mely helyszíneken a Magyar Mezőgazdaság Kft. kiemelt médiapartnerként fog megjelenni.

Szintén fontos elemei a megállapodásnak, hogy online tartalommegosztás tekintetében és a Magyar Mezőgazdaság kiadó agrárszaklapjainak kiemelt előfizetési kampányainak népszerűsítése céljából is együttműködnek.

A megállapodás azért is példaértékű, mert megmutatja, hogy a bizonyos tekintetben versenytársnak tekinthető cégek is ki tudnak alakítani olyan kölcsönös előnyökkel járó konstrukciót, mely egyértelműen a hazai mezőgazdaság szereplőinek javát szolgálja. (x)

Forrás: Magyar Mezőgazdaság Kft.