0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Bájos balkonok, virágos verandák – természet az otthonunkban! #viragosbalkonok

Manapság számtalanszor halljuk, hogy maradjunk otthon, ha tehetjük. Kérdés, hogy mivel foglalhatjuk el magunkat otthon a szabadidőnkben, ami feltöltődést és minőségi időtöltést jelent számunkra?

Ha virágokkal és növényekkel vesszük magunkat körül, az otthon tartózkodás is kellemesebbé válik, hiszen szépítjük környezetünket és közben kikapcsolódunk, ami a lelkünknek is jót tesz.

Mindezt bátran megtehetjük társasházban és családi házban egyaránt.

Nincs szükség nagy kertre, ahhoz, hogy kertészkedjünk, sokszor elég egy balkon vagy egy kisebb terasz, és otthonunkba máris színt, életet és jókedvet vihetünk a növények segítségével.

A kiadónk gondozásában megjelenő népszerű kertészeti lapokban (Kertbarát Magazin, Kerti Kalendárium, Kertészet és Szőlészet) rendszeresen olvashatnak hasznos tippeket a balkonnövények ültetéséről és gondozásáról, valamint a balkonok és verandák dekorálásáról.

Jelenleg is több előfizetési akcióval (Tavaszi megújulás, Kedveskedjen szeretteinek) támogatjuk a hasznos és kellemes otthoni időtöltést.

Teendők:

1. Készítsen egy jó fotót balkonjáról vagy verandájáról!

2. Töltse fel saját Facebook-oldalára!

3. A Magyar Mezőgazdaság Kft. Facebook-oldalának követése után a leírásban jelölje meg cégünk oldalát a @magyarmezogazdasag segítségével.

4. A leírásban továbbá okvetlenül jelenjen meg: #viragosbalkonok

5. Küldje el fotóit a viragosbalkonok@magyarmezogazdasag.hu e-mail címre is.

Most mindezeken felül elindítjuk a #viragosbalkonok kampányt,
mellyel célunk, hogy megmutassuk egymásnak büszkeségeinket – a gyönyörű virágokkal és dísznövényekkel, vagy akár zöldségekkel és fűszernövényekkel díszített egyedi balkonjainkat, verandáinkat – és ezáltal mások is kedvet kapjanak e kellemes időtöltéshez!
 

Mutassuk meg, hogy milyen örömet tud okozni a természet jelenléte az otthonunkban!

Vegyen részt a kampányunkban, hogy minél többen csodálhassuk meg bájos balkonját vagy virágos verandáját!

A balkonokról és a verandákról feltöltött, valamint az e-mailben elküldött képeket összegyűjtjük, és a legimpozánsabbakat közöljük Facebook-oldalunkon, hírportálunkon és kertészeti lapjainkban!

Arra kérünk minden lelkes hobbikertészt, a virágok és kertek kedvelőit, a kertészeteket és a kertészeti termékek forgalmazóit, hogy osszák meg felhívásunkat és népszerűsítsük közösen a kertészkedés szépségét, mely talán a legkellemesebb otthoni időtöltés!

Forrás: Magyar Mezőgazdaság Kft.