0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Augusztus 1-jéig várják az észrevételeket a pályázathoz

A Vidékfejlesztési programon belül a kertészeti üzemek korszerűsítésére kiírt pályázaton (VP2-4.1.3.20) vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek a kertészek. Előzetesen, még a támogatási kérelmek október 1-jén megnyíló benyújtási időszaka előtt ugyanakkor az úgynevezett partnerségi fórumban elmondhatják a véleményüket a támogatásról, a pályázók köréről és a jelentkezés feltételeiről is.

A Partnerség Fórum menüpont használatával a felhívás-tervezetekre beérkezett vélemények azonnal elérhetővé válnak a honlap felületén keresztül, ráadásul lehetőség nyílik arra is, hogy a partner szervezetek megismerjék egymás véleményét.

A Partnerségi Fórum használatához a honlapon történő regisztráció szükséges. Az ott kapott felhasználói névvel és jelszóval történő belépés után van lehetőség a felhívás-tervezetek véleményezésére. Az e-mailen beérkező észrevételeket is minden esetben elérhetővé teszik az adott felhíváshoz tartozó fórum kapcsolódó dokumentumai között, a véleményező nevének feltüntetésévél.

A partnerségi fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett. 

 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu