0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Minden várakozást fölülmúlt az érdeklődés a Macfrut Digital iránt

A szeptember 8-10. között megrendezésre kerülő olasz digitális zöldség-gyümölcs kiállításon, a Macfrut Digitalon 400 kiállító termékeivel lehet megismerkedni. A kiállítók 40, az eddig regisztrált 4000 látogató 70%-a külföldi a Cesena Fiera rendezte bemutatón. Az érdeklődés messze túlnőtt a legmerészebb várakozásokon, ugyanis a tervezés során 150 kiállítóval és 200 bemutatóegységgel számoltak.

Eddig 600 vásárló regisztrált a digitális rendezvényre, és az ICE (Olasz Kereskedelmi Iroda) és a Cesena Fiere nemzetközi kapcsolataira alapozva zömük külföldi érdeklődő.

A legtöbb külföldi kiállító Kínából „érkezik”, 87 cég mutatja be kínálatát a kínai mezőgazdasági minisztérium kereskedelemszervező központjának segítségével.

Így az eredetileg tervezett 9 „stand” mellé egy újabbat is készítenek. Sok kiállító vesz részt a rendezvényen Kolumbiából, Chiléből és a Dominikai Köztársaságból, valamit több afrikai országból. Európát belga, francia, német, görög, holland, spanyol és svájci, valamint albán, bolgár és ukrán cégek képviselik.

A Macfrut Digital egyaránt elérhető lesz számítógépről és okostelefonról,

de a kétoldalú tárgyalások csak PC-n és közvetlen linken keresztül bonyolíthatók le.

A kiállítók kétféle csatornán találkozhatnak a látogatókkal: külön csatorna szolgál a regisztrált vásárlókkal való kétoldalú megbeszélésekre, az általános csatorna pedig a látogatóknak szól. Ők virtuális sétán ismerkedhetnek meg a kiállított termékekkel, beszélhetnek egymással és információt kérhetnek a kiállítóktól.

A látogatáshoz előzetes regisztráció szükséges, ami ingyenes.

Augusztus végéig 4000 látogató regisztrált, de az exponenciális növekedést látva a rendezők biztosak abban, hogy jóval többen látogatják meg a virtuális rendezvényt. Az elméleti maximum 30 ezer látogató.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu/fruitecom