Back to top

Tudta, hogy 2020-ban a Case IH Maxxum Multicontroller traktort az év traktorának választották?

7 érv, hogy miért ajánljuk a gazdálkodók figyelmébe ezt az erőgép szériát.

1. A versenytársak között a Case IH Maxxum Multikontroller traktor üzemanyag fogyasztása a legkedvezőbbnek, üzemanyag felhasználása pedig a leghatékonyabbnak bizonyult.

2. A komfort és az eredményesség jegyében az új ActiveDrive 8 váltóban 24 fokozat található, olyan tulajdonságokkal, mint a csillapított, lágy váltás öntanuló funkcióval, ami azt jelenti, hogy képes alkalmazkodni a gépkezelő váltási szokásaihoz.

3. A kiváló súly-teljesítmény arányoknak köszönhetően a széria gépei az erő és mozgékonyság tökéletes kombinációját kínálják.

4. A traktor fülkéje elsőosztályú. A kitűnő kilátásnak, intuitív kezelőszerveknek és a leghalkabb zajszintnek köszönhetően a gépkezelő úgy fogja érezni magát benne, mintha egy irodában ülne, miközben a legfejlettebb technológiát kezeli.

5Mindent Ön irányít. A kartámaszba integrált AFS Pro 700 érintőkijelzőn a precíziós gazdálkodás mellett beállíthatók még:
- az összes automatizált funkció kezelését;
- a memóriába menthető rutin feladatok beállítását;
- a hidraulikus átfolyási sebességek beállítását és időzítését.
És ami a legjobb, a használata nagyon egyszerű!

6. Exkluzív Headland Management Control II és az AccuTurn Pro Technologies.
A két rendszer teljesen automatizálja a táblavégi műveleteket, kiszámítja az optimális fordulóutat és a sebességet, vezérli a munkagépeket. Az eredmény kevesebb ismétlődés, nagyobb pontosság, termelékenység és kényelem!

7. Rendkívül hatékony TLT csomagok.
Tökéletes tervezés a rendelkezésre álló teljesítmény- és üzemanyag-takarékosság maximalizálása érdekében, bármilyen feladatról is legyen szó! (x)

A termékekkel kapcsolatos további információkért keresse az
AGRI CS Magyarország Kft. gépértékesítőit!

Forrás: 
AGRI CS Magyarország Kft.

Népszerű agrárszaklapok

Ezeket olvasta már?

A gépi látás javíthatja a tojásszámlálás pontosságát

A gépi látástechnológia segíthet a tojásiparnak leküzdeni azokat a problémákat, amelyek nehezítik a pontos számlálást.

A precíziós gazdálkodás egyik alapja a talajinformáció

Dr. Dobos Endre, egyetemi tanár, a Magyar Talajtani Társaság elnöke szerint, a precíziós gazdálkodás egy csodálatos dolog. Fontos lehet megvizsgálni kicsit, hogy tudományos oldalról és különösen a talajos oldalról hogyan is néz ki ez az új gazdálkodási forma.

Kovamoszatoktól tanulnak a napelem gyártók

A kovamoszat üvegszerű héja segít a fény energiává alakításában gyenge megvilágítású körülmények között, írja a sciencedaily.com. A módszert jól felhasználhatják a napelem gyártók is, bár valószínűleg hazánkat ez a fejlesztés kevéssé érinti, jelenleg…

Az ügyfelekért és a dolgozókért

Több, mint 10 évvel ezelőtt döntötték el, 2012-ben pedig bele is vágott nagyszabású telephely-fejlesztési programjába az AXIÁL Kft. Azóta 10 új telephelyet adtak át és ötöt újítottak fel. A legújabbat a napokban avatták Felsőzsolcán.

Elektronikai forradalom: gombák válthatják a műanyagot

Az elektronikai hulladékok mennyisége világszerte nő, amire a gyártók sokszor rátesznek egy lapáttal a tervezhető avulással, és hogy úgy alkotják meg a készülékeket, hogy ha elromlanak jobban megérje újat venni, mint javítani… A gombák talán segíthetnek a problémán.

Változások a drónpilótaképzések feltételrendszerében és az eljárásrendjében

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) módosította a pilóta nélküli légijárműves (drónos) növényvédelmi alapképzés megszervezésére és lebonyolítására vonatkozó feltételrendszert és eljárásrendet. Az új változat 2023. január 1-jétől lép hatályba.

A Dunántúlra összpontosul a szelídgesztenye-termesztés

Vas, Somogy és Zala megyében termesztik a legnagyobb felületen a szelídgesztenyét. Eme héjas gyümölcs egyedi íze mellett kiváló beltartalmi értékekkel is rendelkezik – hívja fel a figyelmet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) és a zöldség- és gyümölcsfogyasztást népszerűsítő programja, az Európai Friss Csapat.

Intelligens permetezés Európában

Az idei SIMA kiállításon mutatta be Európában a John Deere a növényvédő permetezőgépeihez kifejlesztett See & Spray funkciót. A gépeket az amerikai vállalat hollandiai gyárában, Horstban gyártják.

A szántóföldi precíziós gazdálkodást népszerűsítették a Közép-Duna mentén

A precíziós gazdálkodás lehetőség: a gazdálkodás hatékonyságának növelésére, az inputanyagok optimális felhasználására, és mindezek eredményeként a vidék jövedelemtermelő képességének fokozására. A Bakodpusztai Gazdafórumon példákon keresztül és számokkal alátámasztva mutatták be a precíziós gazdálkodás előnyeit.

Beruházási vidékfejlesztési támogatások

A KAP Stratégiai Terv keretében, a korábbi támogatási ciklusokhoz hasonlóan, ismét fontos szerepet kapnak a beruházás típusú beavatkozások, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a versenyképes mezőgazdaság és élelmiszer-előállításhoz, illetve vidékfejlesztéshez.