0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Jön az év csúcsrendezvénye az agráriumban

December 3-4-én jön az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvénye, a siófoki Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. A kétnapos esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb és legaktuálisabb agrárgazdasági témákat.

Továbbá nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével. 

A konferenciát várhatóan Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki a koronavírus-járvány magyar agráriumra gyakorolt hatásáról, illetve a különböző válságenyhítő kormányzati intézkedéseiről beszél majd.

Regisztráljon most a december 3-4-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A december 3-4-i siófoki konferencia a hazai agrárgazdaság egyik legjelentősebb eseményének számít. A rendezvény célja, hogy kézzelfogható segítséget nyújtson az ágazati szereplők – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – gazdálkodási döntéseihez, beruházásaihoz, támogatási pályázataihoz és piaci tevékenységeihez, illetve lehetőséget biztosít a networkingre és a kapcsolatépítésre is.

A konferencia részleteiről itt tájékozódhat>>

A konferencia széles programválasztékot nyújt az agráriumban érdekelt vállalkozások számára. A rendezvény szinte valamennyi olyan aktuális agrártémát napirendjére tűzi, amely hozzájárulhat az ágazati résztvevők eredményes gazdálkodásához, így szó lesz többek között a koronavírus-járvány magyar agráriumra gyakorolt hatásairól, az ágazat szereplőit érintő különböző finanszírozási lehetőségekről, a Közös Agrárpolitikáról, valamint az aktuális adózási kérdésekről is.

A konferencia részletes programjához kattintson ide>>

A rendezvényt Nagy István agrárminiszter nyitja meg, aki a koronavírus-járvány magyar agráriumra gyakorolt hatásáról beszél majd, illetve ismerteti a különböző válságenyhítő kormányzati intézkedéseket. Az eseményen kiemelt kerekasztal-beszélgetések és több tucat szakmai előadás hangzik el az államigazgatási, a hatósági, az üzleti és a vállalati döntéshozói szféra legnevesebb képviselőinek részvételével.

A konferencia előadóiról itt tájékozódhat>>

A Portfolio mindent megtesz, hogy a mostani járványhelyzetben teljes biztonságban legyenek együtt a legnevesebb előadók, vendégek és partnerek. A rendezvény ezért hibrid módon, azaz személyesen és online is elérhető lesz. Ez azt jelenti, hogy helyszíni részvételre csak korlátozott számban van lehetőség, amennyiben a rendezvény betelik, online lehet csatlakozni az eseményhez, ahol korlátlan részvételre van lehetőség! Így akik otthonról, vagy munkahelyükről csatlakoznak be, ugyanúgy a legmagasabb színvonalú konferenciaprogramot érhetik el.

A konferencia fizetős, a részvételhez előzetes regisztrációra van szükség, amelyet a portfolio.hu weboldal konferencia menüpontjában lehet megtenni. A rendezvényre offline és online jegyvásárlásra is van lehetőség. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara tagjai az eseményen 50 százalékos kedvezménnyel vehetnek részt. (x)

A jelentkezéshez és a regisztrációhoz kattintson ide>>

Forrás: NET Média Zrt.