0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Agrárszektor Konferencia: jelentős kedvezmény a NAK-tagoknak

Ötvenszázalékos kedvezménnyel vehetnek részt a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tagjai az év vége legrangosabb agrárszakmai eseményének számító Agrárszektor Konferencián, amelyet december 3-4-én rendez meg Siófokon helyszíni és online részvétellel a Portfolio gazdasági portál.

A siófoki Agrárszektor Konferencia célja, hogy a legfontosabb agrártémákról nyújtson átfogó tájékoztatást az agrárgazdasági szereplőknek. A december 3-4-i kétnapos eseményen csaknem húsz kiemelt mezőgazdasági, élelmiszeripari és az új agráradózási reform témái kerülnek terítékre az előadók száma pedig megközelíti a százat.

Az előadóinkról itt tudhat meg többet!

A helyszínen törekszünk a maximális biztonság megteremtésére, természetesen a Portfoliotól és az Agrárszektortól már megszokott magas színvonalú szakmai program mellett. Ennek érdekében számos intézkedést vezettünk be. Ilyen például a QR-kódos, érintésmentes beléptetés, előzetes ózonos fertőtlenítés, illetve megfelelő távolságtartással alakítjuk ki az ültetési rendet a termekben, testhőmérséklet mérést végzünk, egész napos folyamatos levegő fertőtlenítést üzemeltetünk, maszkot, gumikesztyűt, kézfertőtlenítőt biztosítunk.

Korlátozott számban értékesítünk helyszíni jegyeket, ugyanakkor online is megrendezzük az eseményt egy olyan felületen, ahol a teljes szakmai program nyomon követhető és sok online funkció mellett networkingre is van lehetőség.

A konferenciát az agrárminisztérium képviselői nyitják meg, előadó lesz Lázár János kormánybiztos, a szekcióbeszélgetésekben pedig a hazai agrárium további neves államigazgatási és vállalati döntéshozói vesznek részt. Szó lesz többek között arról, hosszabb távon milyen agrárgazdasági befektetéseket érdemes végrehajtani, hogyan alakul a 2020 utáni agrártámogatásokat közvetítő uniós Közös Agrárpolitika, illetve milyen föld- és agráradózási változásokra lehet számítani a hazai szabályozásban.

A programról itt tájékozódhat!

A rendezvény résztvevői tájékozódhatnak arról is, milyen új hitel- és finanszírozási termékeket nyújtanak az agráriumban a bankok, illetve milyen halaszthatatlan lépésekre lehet szükség versenyképességük javításához.

A konferencia részletesen foglalkozik a vetőmag-, a műtrágya- és a növényvédőszer-piaci trendekkel, az állattenyésztés, a takarmányozás és a baromfiipart érintő igen aktuális agrárágazati kérdéseiről, illetve az élelmiszeripar számára készülő új állami védjegyrendszer részleteivel.

Az esemény kiemelt témái között szerepelnek a precíziós gazdálkodás legújabb technológiai fejlesztései és az új hazai digitális agrárstratégia innovációs lehetőségei. A résztvevők emellett előadásokat hallgathatnak meg az öntözésfejlesztés előtt álló kihívásokról, a modern takarmányozás eredményeiről, a mezőgazdasági generációváltás előtt álló legnagyobb próbatételekről és a korszerű agrármarketing kulisszatitkairól is. (x)

A konferencia teljes programjáról és jelentkezési feltételeiről
a portfolio.hu/rendezvenyek weboldalán lehet tájékozódni.

Itt jelentkezhet a rendezvényre akár offline, akár online!

Forrás: NET Média Zrt.