0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Vátozik az ügyfélfogadási rend az Agrágazdasági Kamaránál

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vezetése – a koronavírus-járvány miatti kormányzati intézkedések nyomán, tagjainak és a munkavállalóinak védelme érdekében – felülvizsgálta a kamarai falugazdászok és az ügyfélfogadást végző munkatársak munkarendjét, és 2020. november 16-tól módosított ügyfélfogadási rendet vezet be.

A koronavírus-járvány további terjedésének megakadályozását célzó újabb kormányzati intézkedések nyomán a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – felelős munkáltatóként és közel 400 ezer taggal rendelkező köztestületként – felülvizsgálta a legtöbb személyes ügyfélkapcsolatot lebonyolító kamarai falugazdászok és az ügyfélfogadást végző munkatársak munkarendjét. A falugazdász irodákban és ügyfélpontokon hétfőtől, 2020. november 16-tól kizárólag előzetes időpont-egyeztetés után lehet ügyfeleket fogadni.

A módosított ügyfélfogadási rend a kormányrendelettel összhangban egy hónapig érvényes, amennyiben ez idő alatt újabb intézkedésekre kerül sor, a kamara ismét felülvizsgálja az ügyfélszolgálati rendre vonatkozó szabályokat.

A kamara ezúton is felhívja tagjai figyelmét, hogy mindenki egészsége megőrzésének érdekében elsősorban telefonon vagy e-mailben keressék a falugazdászokat, az ügyfélfogadást végző munkatársakat, illetve kizárólag indokolt esetben kezdeményezzenek személyes találkozást.

Személyes találkozás esetén a zárt térben kötelező a maszk viselése.

A NAK a falugazdász-hálózatnál, illetve az ügyfélfogadási pontokon a lehető legkisebbre kívánja csökkenteni a fertőzés terjedésének lehetőségét, az ügyfelekkel való személyes érintkezések számát, ezzel is megóvva tagjait és munkatársait is a kockázatoktól, ugyanakkor egyedi esetekben biztosítani kívánja a szakmai segítséget.

Forrás: NAK sajtóközlemény