0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 19.

Változás a KWS Magyarország élén: Szanyi István lett a vállalat új ügyvezető igazgatója

A KWS Magyarország Kft. örömmel jelenti be, hogy a cég ügyvezető igazgatói pozícióját 2020. október 26-tól Szanyi István tölti be. A kereskedelmi igazgatói feladatokat Pallós Mihály látja el.

Szanyi István elismert és nagy tapasztalattal rendelkező szereplője mind a hazai, mind a nemzetközi vetőmagiparnak. Tapasztalatait nagy nemzetközi mezőgazdasági inputanyag-forgalmazó cégeknél szerezte végig járva a szakmai ranglétrát a területi képviselői pozíciótól az ügyvezetői igazgatóig, dolgozott Kelet-Közép-Európai régióvezetőként, vezetett nemzetközi portfólió és termékmenedzser csapatot később az Európai Sales Effectiveness területét irányította.

„Bizonyosak vagyunk, hogy István érkezésével és tapasztalatával további közös sikerek felé vezetjük a KWS Magyarország vállalatát, mely 2019-ben ünnepelte 20 éves hazai fennállását.” emelte ki Pallós Mihály.

Szanyi István: „Jövőt vetni: célkitűzésem a KWS vállalati alapelveire és tradíciójára építve a magyarországi üzleti tevékenység sikeres folytatása és új célok meghatározása, amelyek középpontjában a termelők és partnereink sikere és elégedettsége áll. Lenyűgöző a KWS fiatal csapatának szakmai felkészültsége, elkötelezettsége és nyitottsága az új dolgok, innováció iránt.

A KWS több fajra kiterjedő széles portfóliójával és innovatív új fajtáival a termelők meghatározó partnere kíván lenni a hatékony és fenntartható gazdálkodás területén.”

„István kinevezésével az igazgatóság bizonyos abban, hogy a magyarországi menedzsmentben és csapatban megvannak a szükséges készségek, vezetői tulajdonságok és tapasztalat egyensúlya a termékportfólióban meglévő lehetőségek teljes kiaknázására és új növekedési területek beazonosítására.” – hangsúlyozta Kiss Csaba a KWS Délkelet-Európai igazgatója.

Forrás: KWS Magyarország Kft.