0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 14.

Mezőgazdasági pályázatfigyelő

Mi jelent meg, és mi módosult? Milyen határidőkre érdemes odafigyelni? Pályázati információ egyszerűen, egy helyen.

Módosult

az „Élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztése” című (VP3-4.2.1-4.2.2-2-21 KÓDSZÁMÚ) felhívás dokumentációja. A felhívás keretében lehetőség van élelmiszeripari és borászati tevékenységhez kapcsolódó, áruszállításra használható szállítójárművek (N járműkategória szerint: teherautók és furgonok) beszerzésére, de az úgynevezett pickupok beszerzése nem támogatott. Csak az élelmiszeripari/borászati tevékenységhez kifejezetten kapcsolódó, áruszállításra alkalmas teherautók és furgonok beszerzése megengedett. Ennek megfelelően pontosították a felhívás 3.3. „Nem támogatható tevékenységek” fejezetét.

Módosult

a mezőgazdasági vízgazdálkodási ágazat fejlesztése” című (VP2.-4.1.4-16 kódszámú) felhívás dokumentációja. Részletek a palyazat.gov.hu oldalon.

Módosult

a Széchenyi2020 keretében megjelent „Egyedi szennyvízkezelés” című (VP6-7.2.1.2-16 kódszámú) felhívás dokumentációja. Részletek a palyazat.gov.hu oldalon.

Megjelent

az elektronikus felület használatához és e-kérelem benyújtásához segítséget nyújtó felhasználói kézikönyv a „Minőségrendszerekhez kapcsolódó előállítói, termelői csoportosulások tájékoztatási és promóciós tevékenysége” című (VP3-3.2.1-21 kódszámú) felhíváshoz.

Megjelent

az elektronikus felület használatához és e-kérelem benyújtásához segítséget nyújtó felhasználói kézikönyv az „Élelmiszeripari üzemek fejlesztése” című (VP3-4.2.1-4.2.2-1-21 kódszámú) felhíváshoz.

Megjelent

az elektronikus felület használatához és e-kérelem benyújtásához segítséget nyújtó felhasználói kézikönyv a „Kertészeti üzemek megújításának támogatása” című (VP2-4.1.3.5-21 kódszámú) felhíváshoz. 

Forrás: palyazat.gov.hu