0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 19.

Majonéz avokádóból

A madridi Fruit Attraction kiállításon mutatták be az első avokádóból készült majonézt.

A malagai Paltavo cég dobta piacra az Avonesa terméket. A természetes alapanyagú termék nem tartalmaz tojást, valamint gluténtől és laktóztól is mentes.  Édes és különböző fűszerezéssel is forgalmazzák majd. A vegetariánusok és a vegán étrendet követők tányérjára is felkerülhet, és persze biztosan sokan mások megkedvelik.

A hőkezelés nélkül úgynevezett magas nyomású feldolgozásnak (HPP) köszönhetően a termék megőrizte az alapanyagok ízét, tápanyagait.

A 13. Fruit Attraction nemzetközi zöldség-gyümölcs kiállításon 110 országból 65 ezer szakember vett részt, ami minden várakozást felülmúlt. A látogatók 37 százaléka érkezett külföldről, Európából voltak a legtöbben Franciaországból, Olaszországból, Portugáliából, Hollandiából, az Egyesült Királyságból, Lengyelországból és Németországból jöttek. A latin-amerikai szakemberek szintén fontosnak tartották a részvételt, és Észak-Amerikából. Brazíliából, Ukrajnából, Dél-Koreából és Fehéroroszországból is volt látogatója a madridi kiállításnak. A mintegy 1300 kiállítónak pedig csaknem  a fele volt külföldi. 

Forrás: magyarmezogazdasag.hu