0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 29.

Fácános Vadászház és Rendezvényközpont

A Fejér megyei Soponya határában, Székesfehérvártól mindössze 25 kilométerre várja vendégeit a VADEX Mezőföldi Zrt. által üzemeltetett Fácános Vadászház és Rendezvényközpont. A főváros és a Balaton között félúton tökéletes pihenő- és találkozóhely családoknak és nagyobb társaságoknak egyaránt.

A Soponyai Ökocentrum mintegy 1000 hektár kiterjedésű természetvédelmi területének közepén álló Fácános Vadászházhoz étterem, konferenciaterem, vadászati kulturális múzeum, kültéri rendezvényhelyszín, nagyvadsimogató, gyalogos és kerékpáros túraútvonalak kapcsolódnak.

Az erdészeti és vadgazdálkodási tanösvények pedig a terület élővilágának a megismerését szolgálják.

A vadászház étterme országos hírnévre tett szert. A vendégek a trófeákkal díszített teremben kóstolhatják meg a ház vadétel remekeit, valamint helyi és nemzetközi specialitásait. A menüsorok összeállításában tapasztalt konyhafőnök áll a látogatók rendelkezésére.

Erdőkkel, patakokkal és tavakkal körülölelt környezetben található épületei és kültéri rendezvényhelyszíne esküvők, nagyszabású találkozók, szakmai konferenciák, osztálykirándulások, csapatépítő tréningek, erdei iskolai táborok és családi rendezvények tökéletes színteréül szolgál, ugyanakkor romantikus elvonuláshoz is kiválóan alkalmas.

Összesen több mint 70 főnek nyújt szállást, míg éttermében akár 120 fős rendezvény is tartható. Egymástól néhány méterre található szálláshelyeinek stílusa különböző, így minden látogató megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A Fácános Vadászházban 2 kétszemélyes lakosztály és 7 kétágyas szoba közül lehet választani. Az Ökocentrum épületében 9 kétágyas szoba, a 2021-ben teljeskörűen felújított Turistaszállóban pedig 6 négyszemélyes (pótágyazható) szoba áll a kikapcsolódni vágyók rendelkezésére. Minden szobához Wi-Fi-kapcsolat, saját fürdő és WC tartozik. Szállástípustól függően a helyiségek egy része balkonos, minikonyhás vagy teakonyhás kialakítású. A parkosított udvaron kemence és tűzrakó hely használatára is lehetőség kínálkozik.

A környék nem csak természeti értékekben gazdag.

A közelben felfedezhető a táci Gorsium Régészeti Park, Székesfehérvár kulturális, történelmi nevezetességei, szintén gyorsan elérhető a strand és a fürdő, valamint a Balaton keleti partja is csupán fél órára található a Fácános Vadászház és Rendezvényközponttól.

Gasztronómiai élvezetek és páratlan feltöltődés csodás erdei környezetben!

Részletes információk, ajánlatkérés:

www.facebook.com/facanosvadaszhaz

Sárközi Gyula, telefon: +36 30 444 7739, e-mail: facanoshotel@vadex.hu

Forrás: A Mi Erdőnk