0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2023. november 29.

Coop Rally, a minőségi magyar termékekért

Az esemény az egyik legfontosabb élelmiszeripari vállalati (B2B) szakmai partner találkozó. A hazai üzletlánc, a COOP Csoport immár 17. alkalommal szervezte meg ezt a seregszemlét.

Gyermelyen járt a Coop Rally

Fotó: AM/Horváth Dorottya

Az idei Coop Rally második állomása az ország egyik meghatározó, magyar magántulajdonban lévő élelmiszeripari nagyvállalata, a Gyermelyi Zrt. A Gyermelyi a mindenki számára ismert, piacvezető tésztája mellett, tojástermelésben is kiemelkedő Magyarországon, liszt előállításban pedig a harmadik legnagyobb piaci szereplő. Az Európában is egyedülálló vertikumként működő vállalat méltó házigazdája a magyar élelmiszereket népszerűsítő programnak. A Rally résztvevőinek lehetőségük volt megtekinteni az év elején átadott új malmot.

A Gyermelyi Vállalatcsoport Magyarország egyik legismertebb élelmiszeripari vállalkozása. Fő termékei: a tészta, a liszt és a tojás, széles körben ismertek és kedveltek. A cégcsoport egy teljesen zárt vertikumot működtet, termékeit Európában is egyedülálló módon az alapanyag-termeléstől kezdve kontrollálja.

– mondta Tóth Béla, a Gyermelyi Zrt. elnök-igazgatója.

Master Good- Sága a 2023-as Coop Rally harmadik állomása

Fotó: AM/Horváth Dorottya

A sárvári székhelyű Sága Foods Zrt. erős márkáival, megbízható, minőségi termékeivel, széles portfóliójával és munkatársai évtizedes tapasztalatával Magyarország egyik legjelentősebb élelmiszeripari vállalata. A Master Good, mint hazánk legnagyobb baromfifeldolgozója, büszke rá, hogy cégcsoportjának 2020 óta Magyarország húskészítmény piacát meghatározó vállalata, a Sága is tagja. Master Good és a Coop hagyományosan jó kapcsolatot ápol egymással a kezdetektől, ami a Sága megvásárlásával tovább erősödött. Számukra nem volt kérdés, hogy magyar családi tulajdonban lévő cégcsoportként a legnagyobb magyar láncra stratégia partnerként tekintenek. Ennek megfelelően a napi operatív együttműködésüket folyamatosan fejlesztik a közös sikerek elérése érdekében. Az együttműködésük keretein belül a legnagyobb boltszámmal rendelkező COOP hálózat támogatásával az új a Master Good- Sága új termékeit és termékinnovációit rövid időn belül tudják a fogyasztók számára elérhetővé tenni.

A Master Good- Sága Kifejezetten nagyra értékeli a COOP erőfeszítéseit, hogy nem csak a nagyobb településekre fókuszál, hanem továbbra is biztosítja a kistelepüléseken élők számára napi fogyasztási cikkekhez és a Master Good – Sága termékekhez való hozzáférését.

– mondta Bárány László a baromfi-feldolgozó cég negyedik generációs vezetője.

Gyerekkor kedvence a túró rudi – Marcali üzemben

Fotó: AM/Horváth Dorottya

A Coop Rally első napját a Sole-Mizo Zrt. Marcali üzemében fejezte be. A Bonafarm Csoporthoz tartozó Sole-Mizo Zrt. Magyarország piacvezető tejipari vállalata, mely éves szinten 400 millió liter tejet dolgoz fel. Szegeden, Bácsbokodon, Csornán és Marcaliban működnek üzemeink, ahol mintegy 1300 munkavállalót foglalkoztatunk.

Sole-Mizo Zrt. Marcali üzemében évente több, mint 3000 tonna túró rudit készítenek, közel 100 kolléga közreműködésével. A Mizo Túró Rudik több generációnak is az élete részei, hiszen töretlen népszerűségnek örvendenek a gyermekek és a felnőttek körében egyaránt, legyen szó natúrról, mogyorósról vagy éppen madártej ízűről. Emellett kedvezve a diétázóknak, valamint a laktózérzékenyeknek, készítenek hozzáadott cukor nélküli túró rudit és laktózmentes túró rudit is.

Az állomáshelyen tartott sajtótájékoztatón kiemelték, hogy a Bonafarm Csoporthoz tartozó Sole-Mizo Zrt. évente 8,5-9 milliárd forint értékben forgalmazza, a COOP hálózatán keresztül, magyar alapanyagok felhasználásával készülő termékeit. A jó üzleti kapcsolat közel 50 éves múltra tekint vissza a két vállalat között.
Forrás: magyarmezogazdasag.hu

Magazin ajánló: