0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 20.

Országos kvízjáték és üzemlátogatás a Főzdekocsmák Éjszakáján

Október 7-én délben kezdődik az a „kocsmakvíz”, amelyhez online csatlakozhatnak a programban résztvevő sörfőzdék vendéglátóhelyire látogató vendégek, és amelyben mintegy 30, a kisüzemi sörfőzéssel kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak.

Október 7-én délben kezdődik az a „kocsmakvíz”, amelyhez online csatlakozhatnak a programban résztvevő sörfőzdék vendéglátóhelyire látogató vendégek, és amelyben mintegy 30, a kisüzemi sörfőzéssel kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak. A kizárólag egy napig elérhető felület a Főzdekocsmák Éjszakája miatt nyílik meg.

Az ország több helyszínén is zajló programon a vendégek a frissen csapolt sörök mellett a sörfőzdék saját vendéglátóhelyeinek sajátos hangulatával ismerkedhetnek.

Tokajban a BAZ Beer sörfőzde az eseménnyel egy időben zajló Tokaji Szüreti Napokon és a város másik felén található üzemben is kóstolókkal, utóbbi helyszínen pedig főzdetúrával készül.
Ózdon, a Bolyki Serházban nem csak a sörfőzde alaposabb megismerésére lesz lehetőség, hanem a vendégek most hétvégén kóstolhatják majd először az új Szűretlen Ribizlis sört is!
Az Etyeki Sörmanufaktúra hat tételes sörkóstolóval gazdagított főzdelátogatásokkal várja a vendégeket, este pedig koncert is lesz a teraszon!

Kőbányán, a Horizont Brewing Taproomjában a Baan’s Kitchen hamburgerei lesznek kóstolhatók a friss sörök mellé, a környékbeli lakosokat pedig extra 10 százalékos kedvezmény várja! Nem messze onnan, a Monyo Brewing-nél ugyancsak bejárható majd a sörfőzde, enni pedig különféle curryket lehet majd!

Székesfehérváron, a hübris sörfőzdében hétvégén „üktoberfest” rendezvény lesz, élő sramli zenével, sült kolbásszal, főzdetúrákkal és persze sörivó versenyekkel!

A Pécsi Sörfőzde különleges, esti főzdelátogatásokat szervezett a Főzdekocsmák Éjszakája alkalmából, amelyeket követően valamennyi pécsi sör kóstolható lesz frissen csapolt formában!
Békésszentandráson pedig a Szent András Sörfőzde vendéglátóhelye és mintaboltja készül külön programokkal, street food ételekkel és ötletes sörös ajándékokkal.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu

Magazin ajánló: