0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 15.

Elkezdődött a jelentkezés az AgroVIRTUS-ra

Már lehet jelentkezni a régió egyik legnívósabb egyetemi hallgatóknak szóló versenyére, amely jövőbe mutató témákkal, modern módszerekkel, kiváló szakembergárdával segíti a tehetséges hallgatókat, hogy szakmájuk élvonalába kerüljenek.
A verseny célja a legtehetségesebbek felkutatása és a szakemberutánpótlás támogatása az agrárszektorban (Fotó: AgroVIRTUS)

A legjobbak idén is egymillió forintos fődíjra és további értékes nyereményekre számítanak. Akiket érdekel az agrárium és szívesen részt vennének, 3-4 fős csapatokkal nevezhetnek ezen a linken:

jelentkezés

A négy hetes selejtező során egy gazdaság mindennapi életében felmerülő gyakorlati problémákat kell megoldaniuk a résztvevőknek online, szimulált környezetben, az AgroVIR farmmenedzsment-szoftver segítségével.

A selejtezőben legjobban szereplő 10 csapat bekerül a három napos AgroVIRTUS Akadémiára, ahol a hazai agrárium meghatározó szereplőinek közreműködésével készülhetnek a döntőre, miközben az értékes nyeremények mellett hatalmas gyakorlati tudásra és kapcsolati tőkére tehetnek szert.

Mindenki, aki részt vesz a versenyen, esélyt kap, hogy bekerüljön az AgroVIRTUS LeadersLab vezetőképzőbe, ahol egy éven keresztül ingyenes online előadások, workshopok, üzemlátogatások, prezentációs és kommunikációs tréningek keretében tanulhat a szakma kiváló képviselőitől.

Minden versenyző leadhatja önéletrajzát az AgroVIRTUS Karrier Kick-Start speciális HR programba, ahonnan a legnagyobb cégek választják ki új munkatársaikat.

További információk találhatók az AgroVIRTUS Facebook oldalán, érdeklődni a project.agrovirtus@gmail.com emailcímen lehet.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu

Magazin ajánló: