0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 16.

Saudi Agriculture 2023

Október 23–26. között a rijádi nemzetközi kiállítási központban élvonalbeli technológiákat mutatnak be a gyorsan növekvő mezőgazdasági ágazatok igényeinek kielégítésére.

Negyvenedik alkalommal rendezik meg a Szaúdi Mezőgazdasági Kiállítást (Saudi Agriculture 2023), amely a Közel-Kelet legnagyobb ilyen jellegű eseménye. Október 23–26. között a rijádi nemzetközi kiállítási központban élvonalbeli technológiákat mutatnak be a gyorsan növekvő mezőgazdasági ágazatok igényeinek kielégítésére.

Az agrárminisztérium védnöksége alá tartozó nagyszabású rendezvényt több mint 24 ezer négyzetméter fedett és 1000 négyzetméter szabadtéri területen tartják.

A legkorszerűbb mezőgazdasági technológiákat ismertetik meg az agrárium teljes skáláját lefedő kiállításon és az ahhoz kapcsolódó előadásokon a látogatókkal. A mezőgazdaság, kertészet, baromfitenyésztés, hagyományos és bioélelmiszerek, élelmiszer-feldolgozás és csomagolás, halászat, állati és tejtermékek, valamint az állatgyógyászat legfrissebb innovációit mutatják be.

A középpontba a drónok, üvegházi robotika, szenzorok, mezőgazdasági szoftverek kerülnek, mert ezek jelentős hatással lesznek majd a jövőben az ágazatra.

Szaúd-Arábiában az elmúlt öt évben a halászati termelés 183, baromfiter­melés 60, az üvegházi termesztés 58, és a bioélelmiszer-termelés 18%-kal emelkedett.

 

 

Forrás: saudi-agriculture.com

Szaklap, amelyben a cikk megjelent:

Magazin ajánló: