0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. március 3.

AXIÁL: Pécsen is bővült a szervizkapacitás

Három helyszínen zajló nagyszabású ünnepségsorozat második állomása volt december 4-én Pécs, ahol az AXIÁL Kft. átadott egy új, 900 négyzetméteres műhelyt.
Fotó: AXIÁL

2010 óta alig akadt olyan év a bajai cég életében, hogy ne adott volna át egy teljesen új telephelyet, vagy ne fejlesztett volna tovább már meglévőket. Az infrastrukturális modernizálás iránti elkötelezettség jól mutatja, hogy a mezőgazdasági gépkereskedelem meghatározó szolgáltatója egyben olyan családi vállalkozás, ahol a tulajdonosok nagyon erős agrárgazdálkodói szemlélettel is rendelkeznek.

A cégvezetés mezőgazdasági munkákból merített gyakorlati tapasztalatai beépülnek az AXIÁL fejlesztési stratégiájába, ennek részeként fejlődnek a telephelyek, az ügyfelek még jobb kiszolgálásáért.

A székesfehérvári után (erről itt olvashatnak), december 4-én az AXIÁL Kft. Pécsen is átadta új beruházását.

A vállalat első pécsi telephelye 1994-ben nyitotta meg kapuit, de többször költöztek már az évek alatt, jelenlegi helyükre 2012-ben kerültek. Az Üszögi út 4. sz. alatt – összesen 20 000 négyzetméteren – alkatrészraktár (819 m2) és szervizműhely (298 m2), valamint irodák és üzlethelyiség található. Ugyanakkor a Baranya vármegyei központban is elérkezett az idő a fejlesztésekre: 2023-ban egy új, 900 négyzetméteres műhely épült fel, illetve további, közel 2000 négyzetméteres terület kapott térkőburkolatot.

Bernáth Pétertől, pécsi ügyfélkapcsolati vezetőtől megtudtuk, hogy ez az egyik legrégebbi vidéki telephely, ráadásul nemcsak sorrendben a negyedik, hanem Pécsen is ez a negyedik helyszín.

Baranya vármegyében nagyon jó adottságokkal rendelkező mezőgazdasági területek találhatók, ennek megfelelően a mezőgazdasági gépek száma is jelentős.

A 2012-es telephelyfejlesztési programban átadott műhely még mindig korszerű és jól használható, a most épült, 5 beállásos nagygépjavító-műhellyel pedig még jó ideig ki fogják tudni elégíteni a jelentkező javítási igényeket.

Fotó: AXIÁL
Forrás: AXIÁL sajtóanyag