0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 16.

Agrárközösség területi iroda és vállakozásfejlesztési központ Szekszárdon

Az új iroda a Tolna-, Somogy és Baranya vármegyei agrárvállalkozásokat segíti.
Az Agrárközösség szekszárdi irodájának megnyitója
fotó: Bokor Ádám

Könyvelés, adószakértés, pályázatírás és projektmenedzsment, mentorprogramok, precíziós gazdálkodás. Egyebek mellett ezeken a területeken nyújt szolgáltatásokat az Agrárközösség az ügyfeleinek.

Jelenleg a szekszárdival együtt az ország 7 pontján vannak irodáik, de azt tervezik, hogy a északnyugati régióban is terjeszkednek.

A különböző szakterületeken 51 munkatárs személyesen és online csatornákon keresztül tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel – köztük a gazdákkal szorosan együttműködő területi képviselők.

„Ők azok, akik megismerik a gazdálkodónak az életpályáját, a munkásságát, és közösen kijelölik a célokat, és segítenek arra az útra terelni a gazdaságot, a gazdálkodót, amivel a számára a kitűzött cél felé tud haladni”

– mondta az irodaavatón Török Zoltán, az Agrárközösség ügyvezetője.

Török Zoltán az Agrárközösség ügyvezetője a cég szekszárdi irodájának megnyitóján
fotó: Bokor Ádám

A szekszárdi annyiban különbözik a többi területi irodától, hogy itt egy helyi tanácsadó céggel, az Emerston Consulting Kft.-vel közösen dolgoznak.

Az iroda „specialitása” a pénzügyi megoldások megtalálása, a hitelügyintézés a kkv-k vállalkozásfejlesztése, és ezen belül a mezőgazdasági vállalkozásoké is.

Agrárvállalkozások számára elindították az Agrárkedd sorozatot, amelyről Kovács Viktor régióvezető azt mondta, minden gazdálkodó számára nyitott és a cél az, hogy a keddi körülbelül kétórás beszélgetéseken megvitassák a „sorstársakkal” egy-egy gazdaság lehetőségeit.

Kovács Viktor irodavezető az Agrárközösség szekszárdi irodájának megnyitóján
fotó: Bokor Ádám

A megnyitón az Agrárközösség szakemberei azt hangsúlyozták, most elsősorban a kormányzat által bemutatott menetrend szerint haladva gazdálkodó partnereikkel a pályázati felkészülésen dolgoznak.

Forrás: magyarmezogazdasag.hu

Magazin ajánló: