0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 23.

Erre készül idén a FRUIT LOGISTICA, a világ vezető szakkiállítása

A FRUIT LOGISTICA 2024-ben a mezőgazdaság digitális forradalmára készül, fokozottan fókuszálva az intelligens gazdálkodásra és a technológiai startupokra.

Nagyot nőtt a technológiai és Smart Agri szektor a FRUIT LOGISTICA kiállításon: adatvezérelt üvegházak, IoT-alapú rendszerek és a robotika legújabb vívmányai mutatkoznak be.

FRUIT LOGISTICA
Forrás: Messe Berlin

A FRUIT LOGISTICA, a globális gyümölcs- és zöldségkereskedelem vezető szakkiállítása továbbra is példát mutat, és bemutatkozási platformot kínál az új technológiák számára.

A berlini szakkiállítás 2024. február 7. és 9. között a mezőgazdaság digitális átalakulásával foglalkozó, jelentősen kibővített tartalmat mutat be.

Ez a fontos és izgalmas fejlesztési terület megváltoztatja a friss gyümölcsök és zöldségek termelésének, szállításának és értékesítésének módját.

Farming Forward mottóval a Smart Agri szektor 22 különböző kiállítója mutatkozik be új színpadon a 3.1-es csarnokban. Február 7-én, szerdán és február 8-án, csütörtökön ezek az innovátorok a legmodernebb technológiákat mutatják be, és délelőtt szakértői betekintést nyújtanak a „digitális mezőgazdaság forradalmába”. A nevezetes résztvevők közé tartozik a magyar ABZ Innovation, a Clarifruit, a Hectre, a WayBeyond és az Aerobotics. akik jelentős előrelépéseket értek el az olyan új technológiákkal, mint a drónok, a mesterséges intelligencia, az adatgyűjtés, a hozamtérkép és más digitális alkalmazások.

Szerdán és csütörtökön délután Tom Stenzel, az Egyesült Államok CEA Szövetségének munkatársa panelbeszélgetéseket folytat a Controlled Environment Agriculture (CEA) jövőjével kapcsolatos különféle szempontokról. E témák között szerepel a beltéri termelés fenntarthatósága, a vertikális gazdálkodás jövőbeli életképessége és az új technológiák. Felszólal többek között Rick Schneiders a Siemenstől és Ellis Janssen a Phillips Signify-tól.

Forrás: Messe Berlin

Február 9-én, pénteken a Wageningen University & Research tudományos témákat hoz a Farming Forward színpadára, és egy különleges szimpózium keretében bemutatja a betegségfelügyelet, az élelmiszerbiztonság, az adatvezérelt üvegházak, az IoT-alapú rendszerek, az automatizálás és a robotika legújabb eredményeit.

A Startup napon a FRUIT LOGISTICA 20 ígéretes fiatal céget köszönt az 5.1-es csarnokban.

Az idei év középpontjában a bomlasztó, digitális innovációk állnak a logisztika területén és az ellátási láncokon belül.

A szakmai látogatók számos úttörő ötletre számíthatnak, köztük drone beporzókra, mesterséges intelligencia-alapú növényellenőrökre, globális szállítmánykövető rendszerre és olyan termesztőrendszerre, amely „beszél” a növényekkel és megérti az igényeiket.

Kai Mangelberger, a FRUIT LOGISTICA igazgatója szerint a Smart Agri-ra és az innovatív ellátási láncokra való összpontosítás az idei szakmai programban üdvözlendő és jól időzített kiegészítés. „Nagyon örülünk, hogy bemutathatjuk a digitális technológiákban rejlő hatalmas lehetőségeket. Forradalmasítani fogják a gyümölcskereskedelem számos területét.

A FRUIT LOGISTICA kiállításon bemutatott innovációk egy fenntarthatóbb, hatékonyabb és produktívabb jövő előtt nyitják meg az utat az iparág számára.”

A 2024-es FRUIT LOGISTICA eseményeinek és előadóinak teljes áttekintése, beleértve a Farming Forward és a Startup Stage szegmenst,a kiállítás weboldalán található. Jegyek a FRUIT LOGISTICA-ra csak online, elővételben vásárolhatók kedvezményesen a nemzetközi képviseletek segítségével.

Forrás: FRUIT LOGISTICA sajtóközlemény

Magazin ajánló: