0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 14.

Avokádó és innováció

Berlinben, a Fruit Logistica kiállításon mutatták be azt az innovatív technikai megoldást, mely által az avokádó konzisztenciája 38%-kal jobb marad, mint az ipari szabványos érlelési rendszerekben.

avokádóAz avokádó kínálatát tekintve vezető szerepet tölt be a Mission Produce Global vállalat. A legmodernebb technológiába fektetnek be azért, hogy szakszerűen szolgálhassák ki a termelőiket és partnereiket a világ 25 országában. Saját elosztóközpontjaik és csomagolóüzemeik vannak. Észak-Amerikában, Kínában, Európában és az Egyesült Királyságban különböző értéknövelt szolgáltatásokat is nyújtanak a partnereiknek, például

egyedi csomagolásban, kiszerelésben képesek az avokádót kínálni.

Berlinben, a Fruit Logistica kiállításon mutatták be azt az innovatív technikai megoldást, amely kimagaslóan pontos légkörszabályozásra képes, ezáltal az avokádó konzisztenciája 38%-kal jobb marad, mint az ipari szabványos érlelési rendszerekben.

Laboratóriumi és valós környezetben is tesztelték az új, Mission Controll nevű avokádóérlelő berendezést.

Különböző országokban termett Hass fajtával végezték a kísérleteket és folyamatosan mérték a gyümölcsök szárazanyag-tartalmát és az érettségi szintjét. A kiváló eredmények alapján folytatják a fejlesztéseket annak érdekében, hogy a különböző évszakokban szedett avokádók a nekik leginkább megfelelő légkörbe kerüljenek, és így a legjobb minőségben jussanak a fogyasztókhoz.

Forrás: Kertészet és Szőlészet/ freshplaza.com, missionproduce.com

Szaklap, amelyben a cikk megjelent:

Magazin ajánló: