0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 13.

Idén szeptemberben is vár a KÁN Egyetemi Napok!

A KÁN Egyetemi Napokon, a Dunántúl legnagyobb agrárrendezvényén – az állattenyésztés mellett – kiemelkedő szerepet kap az agrár-felsőoktatás és az agrárszakma népszerűsítése is.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem és a Magyar Mezőgazdaság Kft. a Magyar Állattenyésztők Szövetsége szakmai partnerségével 2024. szeptember 27–­29. között ismét megrendezi a KÁN Egyetemi Napokat a Kaposvári Campus és a Pannon Lovasakadémia területén.

Az állattenyésztő szakma képviselőit, a nagyközönséget és a kisgyermekes családokat, valamint a középiskolásokat színvonalas, interaktív programok várják a rendezvényen.

A Dunántúl legnagyobb agrárrendezvényén – az állattenyésztés mellett – kiemelkedő szerepet kap az agrár-felsőoktatás és az agrárszakma népszerűsítése, így az Egyetem fő képzési, kutatási területeit szórakoztató, interaktív edukációs programokon keresztül ismerhetik meg a látogatók a MATE Udvarban.

Fotó: Lakos István

A kiállítás keretén belül több szakmai konferenciát is tartanak. A nyitás előtti napon kerül sor a 35. Nyúltenyésztési Tudományos Napra, a VII. Halászati Kerekasztalra, a Hazai Precíziós Állattartás szakmai programra, valamint a Lótenyésztési Konferenciára is. Előzetes tervek szerint az érdeklődők növénytermesztési előadásokat is hallhatnak az Éghajlatváltozás a Növénytermesztésben című konferencia keretében, valamint körbejárhatják a regeneratív gazdálkodással kapcsolatos lehetőségeket, gyakorlati megközelítéseket.

Fotó: Fodor Tímea
Forrás: magyarmezogazdasag.hu

Magazin ajánló: