A zsűri tagjai voltak:
- Babik Edit – főtitkár, Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány
- Maródi Margit cukrászmester – Maródi Cukrászda, Hévízgyörk
- Urbán Ildikó cukrászmester – Ildikó Cukrászda, Szarvas
- Andrész Zoltán cukrászmester – Andrész Családi Cukrászda, Biatorbágy
- Harsányi Levente rádiós, televíziós műsorvezető és cukrász kolléga
- Kiss Zoltán cukrászmester – Családi Kiss , Lajosmizse
- Knezsik István – elnök, Autós Nagykoalíció
- Pataki Ádám cukrászmester – Pataki Cukrászda, Érd
- Szépréti László cukrászmester – Szépréti Cukrászda alapítója
Az ínyenc kategóriában több különleges ízkombinációval neveztek a kreatív szakemberek.

Idén sláger volt a pekándió, a füge és a vörösbor, kedvelt volt a fekete cseresznye, az áfonya, a meggy, a pisztácia és az aszalt szilva, de előfordult birsalma, csipkebogyó, sütőtök, cékla és még mangó is a felhasznált alapanyagok között. A szokásos karácsonyi fűszereken túl – fahéj, szegfűszeg, citrom- és narancshéj – használtak a versenyzők gyömbért, ánizst, szerecsendiót, csillagánizst és édesköményt is.
A versenyeredmények:
Hagyományos diós kategóriában:
Aranyérmes, az Év Diós Bejglije díj nyertese: Karl Zsolt – Karl Cukrászda, Dunaharaszti
Ezüstérmes: Fazekasné Both Anikó – Both Cukrászda, Tolna
Bronzérmes: Kiss Károlyné – Major Cukrászda, Budapest

Hagyományos mákos kategóriában:
Aranyérmes, az Év Mákos Bejglije díj nyertese: Bánki Viktor – Még1kiflit Kézműves Pékség, Budapest
Ezüstérmes: Virágh Krisztina – Némi Kenyér Pékség, Budapest
Bronzérmes: Szabó Zsombor – Mignon Cukrászda, Debrecen

Ínyenc kategóriában:
Aranyérmes, az Év Ínyenc Bejglije díj nyertese: Bíboros – Karl Zsolt – Karl Cukrászda, Dunaharaszti
Ezüstérmes: Téli Ambrózia – Vadócz Jenő – Promenád Kávéház, Balatongyörök
Bronzérmes: Csendes éj mannája – Vámosi Péter – Karl Kávézó, Dunaharaszti
A több kategóriában is dobogós helyezést és ezzel a legmagasabb összpontszámot elérő versenyzőnek járó Év Bejglije Kézműves Nívódíj nyertese: Karl Zsolt – Karl Cukrászda, Dunaharaszti
Az Év Ínyenc Bejglije, a Bíboros egy aszalt szilvás – vörösboros – diós, valamint narancs- és citromhéjjal, fahéjjal és szegfűszeggel ízesített birsalmasajt töltelékes, hagyományos pozsonyi tésztával készült bejgli különlegesség.
