0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. június 14.

Arbor buli

Kezdés: 2024.05.25. 00:00
Befejezés: 2024.05.25. 

Szervező: Tóth-Gál Enikő

Május 25-én tartják az első Arbor Bulit a MATE Budai Campusán, vagyis az egykori Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetemen. A nagyszabású öregdiák-találkozóra várnak mindenkit, aki valaha a Villányi úti intézmény bármely karán diplomázott, vagy bármikor is az egyetemen dolgozott.

A KEK-es gárda gondoskodik a hangulatról: lesznek büfék, élőzene, néptánc és tombola, no meg nagy találkozások, beszélgetések, önfeledt szórakozás!

A rendezvény apropója, hogy az idén széles körű szakmai együttműködéssel elindult az arborétum fejlesztése – a résztvevők megismerhetik ennek a hatalmas összefogásnak az erejét, és a további közös terveket is.

A programtervezet szerint a 17 órai kapunyitást követően 18.00 órakor kezdődik az öregdiák-klub (újjáalakulás és kerekasztal-beszélgetés), majd 19.00 órakor kerül sor az arborétumfejlesztési stratégia és az ötletpályázat bemutatására. Utána 19.30-tól az egyetemi néptánccsoport tart bemutatót, 20.00-tól a T30, a legendás parkász zenekar visszatér, fúvósokkal kiegészülve; este pedig tombola és az XLF, Valovics Attila és bulizenekara a program. Zárás éjfélkor.

A részletes program ide kattintva látható, az esemény leírása Facebookon is megtekinthető.

Mindenkit várnak az Élet mérnökei!

Helyszín: