0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. április 12.

Novemberben ismét együtt a hazai agrárszakma – Agrárszektor konferencia 2023

Kezdés: 2023.11.29. 00:00
Befejezés: 2023.11.30. 

Szervező: Agrárszektor

 

MIÉRT JÖJJÖN EL?

A Portfolio Csoport siófoki Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legrangosabb eseménynek számít a hazai agrárszakmai rendezvények sorában.

A konferencia egyedülálló módon, kétnapos szakmai programmal tekinti át azokat a legjelentősebb és legaktuálisabb témákat, amelyek meghatározzák az agrárgazdasági szereplők eredményes üzleti tevékenységeit. A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázol a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez.

A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

Emellett a rendezvény széles körű bemutatkozási és piacépítési lehetőséget biztosít az agráriumot kiszolgáló vállalkozások – inputgyártók, integrátorok, gépforgalmazók, finanszírozási szolgáltatók – számára.

A konferencia a tartalmas programkínálaton túl alkalmat teremt a szakmai kapcsolatépítésre, a networkingre és az üzleti tárgyalásokra, az első napi előadások és kerekasztal-beszélgetések után pedig szórakoztató műsorral járul hozzá a résztvevők feltöltődéséhez és kikapcsolódásához.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

KIEMELT TÉMÁK

·       Az állattenyésztési ágazatok piaci és fejlesztési lehetőségei

·       Árrobbanás vagy árapály? - A szántóföldi növénytermelés piaci és jövedelmezőségi kilátásai

·       A takarmányozás legnagyobb kihívásai: hogyan alkalmazkodjunk a hektikus gazdálkodási körülményekhez?

·       A kertészeti termelés rövid és hosszabb távú értékesítési és fejlesztési lehetőségei

·       Az élelmiszeripari vállalkozások kitörési esélyei, piaci kihívásai és hatékonyságjavító beruházásai

·       Az élelmiszerláncok elvárásai a beszállítókkal szemben - Átalakuló fogyasztói szokások, új trendek az élelmiszer-kereskedelemben

·       Az agrárgazdaság legígéretesebb innovációi 2023-ban – Az innovációs termékek és technológiák gyakorlati hasznosításának lehetőségei és tapasztalatai

 

Még több téma: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-agrar/agrarszektor-konferencia-2023/1488/attekintes

Részletes program >> https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-agrar/agrarszektor-konferencia-2023/1488/program

Előadók >> https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-agrar/agrarszektor-konferencia-2023/1488/eloadok

Részletek és regisztráció >> https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/konferencia-agrar/agrarszektor-konferencia-2023/1488/attekintes


Helyszín:
Siófok, Hotel Azúr
Erkel Ferenc u. 2/c
Siófok, 8600
Magyarország