0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 25.

Üdvözli Önt az INTERAT ZRT.

Az INTERAT zRT. meghatározott arculattal rendelkező márkakereskedés és szerviz, ahol nagy hangsúlyt fektetünk vásárlóink igényeinek gyors és magas szintű kielégítésére, komolyan véve a garanciális szolgáltatást.

Cégünk ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.
Szerviz-szolgáltatásunkat és alkatrész készletünket márkakereskedői színvonalon biztosítjuk, mely az Ön számára növeli az üzemeltetés biztonságát.

Mezőgazdasági üzletág:

Az Interat Zrt. 1992-ben alakult. A cég fő profilja mezőgazdasági gépek alkatrész kereskedelme volt.

1994-ben kizárólagos forgalmazói szerződést kötöttünk Európa két jelentős permetezőgép gyártójával a GAMBETTI-vel és a SAE-val.

1996-ban a GASPARDO-MASCHIO cég termékeivel, vetőgépekkel, talajművelő gépekkel, szár- és nyesedékzúzókkal, fűnyírókkal bővítettük gépkínálatunkat.

Ezek az üzembiztos gépek és a korrekt üzleti kapcsolataink, valamint nagy alkatrész készletünk és szerviz-szolgálatunk lehetővé tette a cég további fejlődését.

1997-ben Herceghalomról egy nagyobb alapterületű korszerűbb telephelyre, Bicskére költöztünk.

Új telephelyünkön, a méret adta lehetőség teret engedett új mezőgazdasági erőgépek és újabb termékcsoportok bevonására, így bővítettük palettánkat PASQUALI kistraktorokkal.

Motoros üzletág:

2006-ban viszonteladói szerződést kötöttünk a Magyar Suzuki Zrt.-vel.
A Suzuki teljes motorkínálata mellett, márkaszervizt és alkatrészeladást is működtetünk, sőt, forgalmazunk számos motoros felszerelést, teljes motoros ruházatot és egyéb kiegészítőket is.

Munkatársaink és szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben mezőgazdasági gépvásárlási elképzelése, motorkerékpár vásárlási szándéka, szervizzel kapcsolatos vagy egyéb szakmai kérdései lennének. Tisztelettel várjuk hívását vagy személyes látogatását.

INTERAT ZRT.
2060 Bicske, Csabdi út 2.
Tel: 22/350-045 v. 22/509-510
Fax: 22/350-774
info@interat,hu
www.interatzrt.hu
 

Forrás: