0,00 HUF

Nincsenek termékek a kosárban.

2024. július 18.

Növekedjen az Ön vállalkozása is együtt a Toyotával!

Városi kisáruszállító, takarékos furgon vagy terepjáró pickup – a Toyota kínálatában szinte minden igényhez létezik megbízható és alacsony költséggel üzemeltethető haszonjármű. A hazai vállalkozások pedig most minden eddiginél egyszerűbben juthatnak ...

Yaris Van: Egy rég várt kishaszonjármű

A Yaris Van a személyautó-változat vonzó, háromajtós karosszériájával készül, amit fekete biztonsági fóliával borított hátsó oldalablakok és ezüstszínű, nyolcküllős dísztárcsák egészítenek ki.

Persze egy kisáruszállító esetében a dinamikus cégimázs mellett a modern motorkínálat és a raktér használhatósága is alapvető fontosságú. A Yaris Van 960 literes hátsó traktusa 1320 mm hosszú, 1270 mm széles és 940 mm magas.

Az alacsony rakodóperem révén az autóba kevés fáradsággal, kényelmesen pakolható be az áru. A raktér praktikus, sík padlója megkönnyíti a ki- és berakodást, a csomagteret pedig masszív rács választja el a kabintól.

 • Terhelhetőség: 425 kg (1.4 D-4D dízelmotorral), 420 kg (1.3 VVT-i benzinmotorral), 390 kg (1.0 VVT-i benzinmotorral)
   
 • 1.4 literes, 90 lóerős dízelmotor 4,2 l/100 km-es fogyasztással (a vetélytársak dízelmotorjai 75 LE körüli teljesítményt kínálnak)
   
 • Gazdag alapfelszereltség: klímaberendezés, kormányról vezérelhető CD-s rádió, távirányítós központi zár, oldallégzsákok, elektromos, fűtött külső tükrök, USB-csatlakozó, teljes értékű pótkerék

 

ProAce: Új kor, új szemlélet

A méltán népszerű Hiace utódjaként érkezett a piacra a ProAce – modern formatervvel és személyautós kényelmet kínáló utastérrel. Az Euro5-ös dízelmotorok nagyobb teljesítményre képesek, ráadásul a 128 lóerős változat teljesítményéhez a kategória legkedvezőbb fogyasztása (6,4 l/100 km) társul. A vadonatúj ProAce elsőkerékhajtású, így terheletlenül sem csúszik meg könnyen, széles rakterébe pedig akár két EUR raklap is befér.

Az új modellben alapfelszereltség a járműstabilitás vezérlőegység kipörgés-gátlóval (VSC), valamint a vezető- és utasoldali légzsák. A magasabb felszereltségű változatok esetében mindez kiegészül a hegymeneti elindulást segítő rendszerrel és a Toyota Traction Select-tel, ami lehetővé teszi a VSC rendszer különböző útviszonyokhoz illeszkedő programozását.

 • Alacsony fogyasztású dízelmotorok 1.6D (90 LE) 2.0D (128-163 LE)
   
 • Kétféle tengelytáv, kétféle magasság, 5-6-7 m3 befogadó képességű raktér
   
 • Opciós kényelmi felszereltségek (Sebességtartó automatika, esőérzékelős ablaktörlő, szürkületérzékelő)
   
 • Most 3+2 év kiterjesztett ExtraCare garancia és 508 000 Ft beszámítási támogatás

 

Toyota Hilux: Kettő az egyben

Nagy hasmagasságának, robusztus futóművének és magabiztos off-road képességeinek köszönhetően a Toyota Hilux egyszerűen megállíthatatlan. Ez az autó immár negyedik éve a legkedveltebb pickup Magyarországon, mivel nemcsak a munkához, hanem a szabadidő eltöltéséhez is kiváló társ: mindent elszállít vagy elvontat, ami a kiránduláshoz kell, emellett pedig stílusos, praktikus és kényelmes is.

Válasszon a két erős és takarékos turbódízel motor közül! A két erőforrás közös erőssége, hogy már kis sebesség mellett is tekintélyes nyomatékot adnak le, nagy tempónál pedig komoly teljesítményt biztosítanak, miközben károsanyag-kibocsátásukat minimális szintre csökkenti a Dízel Részecskeszűrő (DPF).

 • Személyautós komfort és felszereltség
   
 • Legendás megbízhatóság és értéktartás
   
 • Teljesen zárható hátsó differenciálmű a 2,5 literes változatokban
   
 • 200 000 Ft beszámítási támogatás

 

Különleges finanszírozás: fix 2,5% kamat forint alapon

A Növekedési Hitelprogram páratlan lehetőséget kínál a hazai vállalkozások számára, hogy modern járművekkel tegyék hatékonyabbá és jövedelmezőbbé munkájukat. Az alacsony önerővel, kiszámítható fix kamattal, alacsony költséggel és hosszú futamidőre nyújtott hitel segítségével most páratlan lehetőség nyílik a járműpark megújítására, hogy új lendületet kapjon az üzlet!

 • Hazai kis-, közép- és mikrovállalatok, egyéni vállalkozók, őstermelők
   
 • Toyota haszonjárművekre, Toyota és Lexus személygépkocsikra
   
 • Minimum 20% önerő, 20-60 hónapos futamidejű zártvégű pénzügyi lízing
   
 • Forint alapú
   
 • Fix, 2,5% kamat 

 

Forrás: